Ringkøbing IF forlænger med målmandstræner Brian Andersen

Ringkøbing IF og målmandstræner Brian Andersen har sat sine signaturer på en ny aftale, så Brian Andersen fortsætter med at træne klubbens målmænd i næste sæson.

Brian Andersen overtog tjansen som målmandstræner helt tilbage i 2012, og han glæder sig til endnu en sæson i Ringkøbing IF.

”Jeg synes sgu, det er hyggeligt at være herude. Der er nogle gode folk herude, lige fra spillertruppen til Wael og Allan og alle andre omkring truppen. Jeg sparrer rigtig godt med målmændene i truppen, og jeg nyder at træne dem og følge med i, hvordan de klarer det fra kamp til kamp, og vi har et rigtig godt sammenhold i vores målmandsgruppe,” forklarer Brian Andersen selv.

I Ringkøbing IF er man også rigtig glade for at holde på Brian Andersen, og for målmand og anfører Mads Petersen, der også lige har forlænget sin kontrakt, er det utrolig vigtigt at holde på den rutinerede målmandstræner.

”At Brian vælger at forlænge aftalen med Ringkøbing IF, har betydet rigtig meget i forhold til mine overvejelser om at blive i klubben. Al min udvikling i Ringkøbing IF kommer via Brian, hvor jeg har mulighed for at tage nogle samtaler med ham, som jeg ikke kan tage på samme måde med de andre trænere,” forklarer Mads Petersen, der glæder sig til at fortsætte det gode samarbejde.

”Hvis en af os målmænd er inde i en skidt periode, så hjælper han én ovenpå igen, og det betyder alt på en måde. Han er en dygtig målmandstræner, der har alle de kvaliteter, og sammen med Simon Petersen har vi et rigtig godt samarbejde, som jeg glæder mig meget til at fortsætte,” siger Ringkøbing IF’s kaptajn.