Ringkøbing IF forlænger med Dennis Juelsgård

For små tre år siden tørnede Dennis Juelsgård for første gang ud for Ringkøbing IF, og det kommer han som minimum til at gøre et år endnu, da parterne har forlænget samarbejdet indtil sommeren 2020.

Dennis Juelsgård har til tider været skadesplaget i sin tid i Ringkøbing IF, men i fuld vigør er han en vigtig del af cheftræner Nicolai Waels planer, der er glad for at holde på midtbanespilleren.

”Dennis har desværre væres skadet det meste af foråret, men vi kender alle hans kvaliteter og vigtighed for holdet. Han har fået en anden rolle på holdet, hvor han primært har spillet på den centrale midtbane, og her har han været en spiller, som har taget et stort ansvar, og vi er rigtig glade for, at han fortsætter i Ringkøbing IF,” lyder det fra cheftræneren.

Dennis Juelsgård er også selv glad for at blive i klubben, og han nyder at være en del af Ringkøbing IF’s projekt.

”Først og fremmest har jeg forlænget min kontrakt, fordi Ringkøbing gerne vil mig og omvendt. Jeg nyder at være i klubben, og stemningen på Green Arena er fantastisk hver uge. Derudover vil jeg gerne være en del af det projekt, der hedder, at vi skal etableres som et tophold i 2. Division,” siger Dennis Juelsgård, der tror på det projekt.

”Der er et stykke vej, men det tror jeg oprigtigt på, at vi kan nå, hvis vi får bygget på vores unge, lokale drenge, samt får et par forstærkninger udefra. Derudover skal jeg selvfølgelig prøve at holde mig skadesfri, da vi jo har set, hvor svingende det har stået til her i Oprykningsspillet uden mig,” siger han med et stort smil.

Dennis Juelsgård, der i starten af sin RIF-karriere spillede mest i angrebet, er blevet rykket længere tilbage på midtbanen i de seneste to sæsoner, men indtil videre er det stadigvæk blevet til 17 mål i 66 optrædener for Ringkøbing IF.

I den netop overståede sæson blev det til fire scoringer og en assist i 19 kampe.