Ringkøbing IF byder velkommen til Skorstensfejermester Ole Kristensen

Ringkøbing IF er glade for at kunne byde velkommen til Skorstensfejermester Ole Kristensen, der er ny bronzesponsor i klubben for de kommende sæsoner.

I 27 år har Skorstensfejermester Ole Kristensen ejet virksomheden, som blandt andet står for rensning af skorsten, brændeovne, kedler og oliefyr, ligesom man står for brandpræventivt eftersyn, så folk kan fyre op på en ansvarlig måde. Det seneste år har man også været involveret i en stor kampagne med rensning af ventilationsanlæg, så Skorstensfejermester Ole Kristensen kan hjælpe med mange forskellige ting.

Nu bliver han så en del af erhvervsnetværket i Ringkøbing IF, og en af grundene til det er den måde, han blev modtaget på i byen og klubben for mange år siden.

”Jeg har selv spillet fodbold, siden jeg kunne få fodboldstøvler på for 55-60 år siden, og da jeg kom til Ringkøbing i 1992, så gik der ikke mange måneder, inden jeg hørte om oldboys fodbold ude i Ringkøbing IF. Der kom jeg hurtigt med og blev indlemmet, og det har været nogle fantastiske år,” lyder det fra Ole Kristensen, der også gerne vil give noget tilbage til de unge i byen.

”Den måde, man blev modtaget på, gør selvfølgelig, at man gerne vil give noget tilbage, men jeg vil også rigtig gerne støtte de unge mennesker i byen, så de har et sted at komme hen og kan lære og spille fodbold og bruge en masse timer og energi på en fornuftig måde. Det er også meget vigtigt for mig,” siger han.

I Ringkøbing IF er sponsor- og eventschef Lars Bræmer ikke overraskende også rigtig glad for at have fået Skorstensfejermester Ole Kristensen ind i folden igen.

”Vi er naturligvis rigtig glade for, at Skorstensfejermester Ole Kristensen er kommet ind i klubben igen. Ole har et stort hjerte for Ringkøbing IF og var med i erhvervsklubben, da den startede op i sin tid. Efter en lille pause er han nu tilbage, og det sætter vi selvfølgelig stor pris på, og vi er sikker på, at det bliver et givtigt samarbejde for begge parter,” fortæller Lars Bræmer.