Ringkøbing IF blev nedlagt af drømmemål i Sydbank Pokalen

Det blev desværre til et hurtigt exit i Sydbank Pokalen for Ringkøbing IF, der her til aften tabte 0-1 til VSK, som scorede på et fremragende langskud, mens Ringkøbing IF selv manglede den berømte skarphed i den anden ende.

Det var en forholdsvis stille og rolig åbning på kampen, og derfor havde vi også rundet et kvarter, før der blev sendt et pænt forsøg mod mål. Det stod VSK Aarhus for, da et hjørnespark blev sparket på bagerste stolpe, hvor gæsterne fik sendt et hovedstød snært forbi den ene stolpe.

Ringkøbing IF skulle dog vise sig at blive endnu mere farlig på et hjørnespark lidt senere, da Jacob Sandal sendte et hovedstød ind i panden på Anders Vestergaard Larsen, som desværre måtte se sit hovedstød ende på trekantssamføjningen.

Senere i halvegen blev det også til to fine muligheder til Mikkel Jakobsen på kanten af feltet, men fælles for dem var, at de blev sendt over målet, og det samme var tilfældet for en afslutning fra Jacob Sandal, da en bold dumpede ned for fødderne af ham inde i feltet.

I den anden ende var VSK Aarhus tættest på en scoring efter et afrettet forsøg, hvor bolden lige netop gik forbi den ene stolpe, ligesom gæsterne i slutningen af halvlegen også blev halvfarlige efter et hjørnespark, men her stod Mads Petersen i vejen.

Derfor forløb 1. halvleg uden scoringer, men det blev der hurtigt ændret på efter pausen, hvor VSK Aarhus kun skulle bruge 27 sekunder på at score kampens første og eneste mål.

Bolden blev spillet fra venstre til højre side af VSK Aarhus, og et par meter uden for feltet stod Jonas Spornberger klar til at krølle bolden over i det lange hjørne med venstrefoden helt uden chance for Mads Petersen.

Herefter stod der Ringkøbing IF på det meste, og holdet havde også flere gode muligheder i løbet af de sidste 45 minutter.

Klaus Moesgaard blev sendt bagved gæsternes forsvar, da Kasper Møller Thomsen snittede en lang bold videre, og Klaus Moesgaard rundede målmanden ned mod baglinjen, men afslutningen var fra en spids vinkel, og så endte forsøget i sidenettet.

I håbet om en udligning sendte cheftræner Nicolai Wael også Martin Egelund på banen, og angriberen kom også frem til to pæne chancer.

Den første var efter et hjørnespark, hvor bolden dumpede ned for fødderne af ham på kanten af feltet, og afslutningen fra Martin Egelund kom med masser af kraft mod målhjørnet, men forsøget blev blokeret af en forsvarsspiller.

Fem minutter før tid fik angriberen en ny mulighed, da Ringkøbing IF kombinerede igennem i højresiden, og bolden blev spillet skråt tilbage i feltet, hvor Martin Egelund stod klar og firsttimede bolden ned ved den ene stolpe, men gæsternes målmand hev en klasseredning ud af ærmet, og desværre stod Kasper Møller Thomsen offside, da han sparkede returen i nettet.

Ringkøbing IF pressede på for en udligning, og i overtiden var Klaus Moesgaard også tæt på at kunne heade bolden i nettet, men skarpheden manglede lige det sidste, og derfor blev det desværre et tidligt exit fra Sydbank Pokalen.

Næste opgør for Ringkøbing IF er allerede på lørdag, hvor turen går til Brabrand.