Ringkøbing IF ansætter Claus Christiansen

Ringkøbing IF har lavet en træneransættelse med Claus Christiansen for de næste to sæsoner gældende fra sommer 2020.

”Vi er superglade for denne aftale med Claus, og han har længe stået allerøverst på vores ønskeseddel”, udtaler sportschef Jens Nielsen.

”Af forskellige årsager er tingene først ret sent faldet på plads, men nu er aftalen endelig lukket, og jeg er sikker på, at det var tålmodigheden værd”.

Christiansen har spillet 119 superligakampe for AGF og har en lang, succesrig trænerkarriere på sit cv, hvor han bl.a. har trænet Brabrand, Skanderborg, Aarhus Fremad, Silkeborg KFUM og senest Lysengs 1. divisionskvinder.

”Vi kender jo især Claus fra Skanderborg-tiden, hvor vores to klubber sammen avancerede fra serierækkerne til 2. division – dog oftest med Skanderborg i førersædet. Senere kom opgørene mod Aarhus Fremad, som han også på suveræn vis førte tilbage i 2. division, og hver gang har vi mødt en træner med et stort vindergen. Han har en smittende passion og indstilling til tingene, vi som klub også gerne vil være kendt for, så vi er ret sikre på et godt match”.

Om det så skal hedde 2. division eller danmarksserie efter sommerferien, er ikke afgørende for den 48-årige århusianer.

”For mig er det bare vigtigt, at jeg kommer til en klub, der har nogle mål og ambitioner, og bliver det til danmarksserie, må vi jo sætte os et mål om oprykning. Det ved jeg, Ringkøbing vil, og det er også det, der driver mig i trænergerningen. Green Arena er måske det udebane stadion, jeg har besøgt mest som modstandertræner, og hver gang har jeg oplevet en fantastisk opbakning hos publikum og kun haft gode oplevelser både på og uden for banen, så jeg glæder mig meget til at komme i gang i det vestjyske”.