Ringkøbing IF 2 måtte nøjes med uafgjort imod Kolding IF 2

I går eftermiddags tog Ringkøbing IF 2 imod Kolding IF 2 i Jyllandsserien 2, i et opgør der endte 1-1 efter to sene scoringer.

Ringkøbing IF havde det svært i kampens første 20 minutter, men efter et formationsskifte fik holdet bedre styr på begivenhederne. 2. halvleg var rigtig god for Ringkøbing IF, men ofte så manglede den sidste aflevering eller afslutningerne den sidste skarphed.

Efter 77 minutter fik Ringkøbing IF dog bragt sig foran, da U19-spilleren Elliot Baliti headede et hjørnespark i nettet, og dermed lignede det en sejr.

Men med fem minutter igen fik gæsterne desværre udlignet på et straffespark, hvor Senthu Ariyanayagam udplacerede Simon Brogaard i målet.

Det blev kampens sidste scoring, hvorfor opgøret endte 1-1.

Det var selvsagt en ærgerlig afslutning på kampen, men derfor var cheftræner Allan Mikkelsen nu stadig nogenlunde tilfreds.

”Vi blev sat under pres de første 20 minutter, hvor vi især havde svært ved at håndtere deres wingbacks, men da vi gik over til 3-5-2, fik vi langt bedre styr på kampen. Det var en rigtig fin Jyllandsserie-kamp på et højt niveau,” fortalte Allan Mikkelsen efter opgøret.

Han ville selvfølgelig gerne have haft de tre point, men han hæfter sig ved, at holdet godt kan være med i rækken som oprykker.

”Vi mødte et godt hold, der spiller god fodbold. Vi havde muligheden for at lukke kampen, men det fik vi desværre ikke gjort. Alt i alt var det dog ganske positivt, og vi har vist, at vi kan være med i rækken. Hvis vi kan holde samme trupstyrke i løbet af foråret, så er jeg meget fortrøstningsfuld,” forklarer cheftræneren.

Næste opgør for Ringkøbing IF er søndag den 28. april, hvor Hatting-Torsted Fodbold kommer på besøg.

Den kamp spilles på Green Arena lige efter 2. Divisions opgør mod Brabrand IF.