Ringkøbing IF's kommende modstandere er på plads

En ny sæson af 2. Division nærmer sig og med offentliggørelsen af grupperne ligger det nu klart, hvem Ringkøbing IF skal møde i sæsonen 2019/2020’s første 22 kampe.

Der venter kampe imod syv jyske hold, tre fynske og et enkelt hold fra Sjælland.

Herunder kan du læse lidt mere om holdene:

Akademisk Boldklub: Som det eneste sjællandske hold skal AB efter sommerferien spille i 2. Divisions Gruppe 1. Holdet fra Gladsaxe endte på en fornem femteplads i Oprykningsspillet i den netop overståede sæson. Ringkøbing IF mødte desuden AB for første gang her i foråret, og nu venter der altså også en tur til Gladsaxe Stadion for første gang nogensinde i den kommende sæson.

Brabrand IF Fodbold: Brabrand IF var kun et point dårligere end Kolding IF i sidste sæson, og holdet var derfor utrolig tæt på en hurtig tilbagekomst til NordicBet-Ligaen, men den står altså på 2. Division igen for det aarhusianske mandskab, der dog igen må regnes som en af favoritterne til en topplacering, såfremt man holder fast på sine spillere.

Dalum IF: I den anden ende af tabellen fandt man i sidste sæson Dalum IF, der først reddede livet i 2. Division på sidste spilledag. Holdets tidligere cheftræner, Anders Nielsen, stoppede efter sæsonen, og ind i stedet for er kommet Michael Pep Jørgensen, der overtager erhvervet efter et år som sportschef i klubben.

FC Sydvest 05 Tønder: Ligesom tilfældet var det for Dalum IF, så formåede FC Sydvest også først at redde livet i 2. Division i allersidste spillerunde. Holdet, der er ledet af den tidligere RIF-assistent Hans Henrik Andreasen, kan dermed se frem til sin fjerde sæson i træk i 2. Division.

Jammerbugt FC: Jammerbugt FC sluttede sidste sæson som nummer seks i Oprykningsspillet, hvilket må betegnes som en godkendt præstation af vendelboerne, der dog ellers af flere blev nævnt som en oprykningskandidat. Indtil videre er det blevet et farvel til et par prominente spillere i klubben, men Jammerbugt FC må forventes at være et hold, man skal holde øje med igen i år.

Middelfart Boldklub: Et andet hold der med garanti skal holdes øje med er Middelfart Boldklub. De storsatsende fynboer måtte nøjes med en fjerdeplads i sidste sæson, der blandt andet bød på en trænerfyring. Med navne som Nicolaj Hagelskjær, Niclas Vemmelund, Kim Elgaard, Casper Johansen og Jesper Lange må fynboerne forventes at være med i topstriden igen i den kommende sæson.

Næsby Boldklub: Det blev kun til en enkelt sæson i Danmarksserien for Næsby Boldklub efter holdets nedrykning fra 2. Division i forrige sæson. Efter en hård, lang duel med Sfb-Oure FA kunne Næsby Boldklub sikre sig en hurtig tilbagevenden til 2. Division i sidste spillerunde af Danmarksserien, hvor det blev til 63 point og 82 scoret mål i 27 kampe.

Thisted FC Elite: Efter to sæsoner i landets næstbedste række er Thisted FC tilbage i 2. Division, eftersom man sluttede sidst i NordicBet-Ligaen. Thyboerne, der har Bo Thomsen som cheftræner, bliver et glædeligt gensyn for Ringkøbing IF, der har spillet flere spændende kampe imod Thisted FC.

Vejgaard Boldspilklub - 2. Division: Vejgaard Boldklub var oprykker i sidste sæson og leverede en glimrende præstation i holdets kun anden sæson i 2. Division. Christian Flindt Bjergs tropper sluttede på en flot 5. plads i Nedrykningsspillet og sikrede sig overlevelse med tre kampe tilbage af sæsonen.

VSK Aarhus - Danmarksserien herrer: Ligesom tilfældet var det for Næsby Boldklub, så blev det kun til en enkelt sæson i Danmarksserien for VSK Aarhus. Efter en hård duel med IF Lyseng i slutfasen sikrede VSK Aarhus sig oprykning med 59 point og 68 mål i 27 kampe.

Aarhus Fremad: Aarhus Fremad, der blandt andet har den tidligere RIF-spiller Christian Nissen i truppen, endte på 7. pladsen i Oprykningsspillet efter en flot sæson, og der venter uden tvivl spændende kampe imod aarhusianerne i den nye sæson igen.