RIF og Herning Fremad delte i testkamp

I en tid, hvor der snakkes meget om mindre gode baneforhold, oplevede Ringkøbing IF og Herning Fremad det modsatte, da de to klubber testede i Vildbjerg.

På en rigtig fin græsbane spillede de 1-1 i et opgør, hvor RIF-mandskabet ellers førte 1-0 ved pausen på en hovedstødsscoring af Lennard Lauridsen efter et hjørnespark.

- Jeg er fint tilfreds med den første time, hvor vi spillede os frem til fornuftige muligheder, men desværre manglede vi lidt dygtighed i vores afslutningsspil, siger cheftræner Claus Christiansen.

Efter en god times spil udlignede Herning Fremad på et straffespark, og generelt nåede anden halvleg ikke første halvlegs niveau, mener Claus Christiansen.

- På grund af flere udskiftninger på begge hold, forsvandt rytmen ud af kampen, men i slutfasen lykkedes vi faktisk med at skabe muligheder, men igen manglede den fornødne kvalitet i vores afslutninger. Selv om resultatet ikke er vigtigt, vil jeg altid gerne vinde, og det burde vi også have gjort.

RIF-cheftræneren glædede sig over, at der ikke kom nye skader til, og generelt var der flere gode ting end dårlige.

- Det var der. Især viste de unge spillere sig fint frem, også U19-spillerne, og selvfølgelig har de ting at lære endnu, men de kommer også med noget, som gavner vores hold, siger Claus Christiansen.

I den kommende uge er der træning mandag og onsdag, og torsdag gælder det så den første turneringskamp siden efterårets kamp i Marienlyst, og modstanderen er Horsens fS.