RIF-mandskabet er vært for velspillende fynboer

Da RIF besøgte Marienlyst tidligere på sæsonen, leverede gæsterne en disciplineret og taktisk skarp kamp.

Det førte til en fortjent 2-0 sejr, og mod slutningen satte målmand Simon Brogaard det berømte prik over i'et, da han snuppede et straffespark.

Lørdag eftermiddag er det så fynboerne, der er gæster, og cheftræner Claus Christiansen er sikker på, at RIF-spillerne skal op på samme, høj niveau, hvis det igen skal blive til tre point.

- Jeg så Marienlyst spille for nylig, og det er altså et rigtig godt fodboldhold med masser af fart og god fysik. De har dog ikke fået så mange point som ventet i de seneste kampe, men det ændrer ikke ved, at vi kommer på hårdt arbejde, forudser Claus Christiansen.

Lennard Lauridsen bliver ikke en del af arbejdsstyrken, da han er ramt af karantæne, men det giver plads til, at andre kan tage over.

- Spillerne har fundet lidt kræfter igen efter et hårdt kampprogram, og det har været fint med en hel træningsuge. Humøret er ligeledes godt i truppen, så vi går optimistisk til opgaven, siger RIF-cheftræneren, der ved, hvad der med sikkerhed skal lykkes.

- Vi skal være dygtige til at lukke dem ned, for det er et angrebslystent hold, der kommer på besøg. Omvendt giver det også gode muligheder den modsatte vej for os, så hvis vi lykkes med gameplanen, og supplerer med disciplineret og hårdt arbejde, er chancerne gode for en sejr, siger Claus Christiansen.

Opgøret på Green Arena fløjtes i gang lørdag klokken 14.00, og desværre er det fortsat uden tilskuere grundet Covid-19.