RIF klar til første test

Onsdag aften spiller Ringkøbing IF’s bedste mandskab sæsonens første testkamp, og det sker i Holstebro, hvor det nyoprykkede 2. divisionshold fra Holstebro Boldklub er modstanderen. 

Gæsternes cheftræner Claus Christiansen har udtaget en stor trup med mange unge spillere, mens han til gengæld må se bort fra Jules Youmeni og Johan Søndergaard, som begge plejer småskader.

- For det første handler kampen om at få flere meter i benene, men vi skal også se nærmere på, hvem af de unge, der har niveauet til at være med. Det bliver en god test for dem, siger Claus Christiansen.

Modstanderen fra Holstebro Boldklub trænes af Kim Kristensen, som har en fortid hos Ringkøbing IF, og han førte HB-mandskabet op i 2. division efter et par tætte oprykningskampe mod Silkeborg KFUM.
- Det bliver spændende at se, hvor vi står. Vi har trænet hårdt i halvanden uge, og vi har mange nye og unge spillere, og så er det fint med en stærk modstander. HB er vist også først gået i gang nu her, så på den måde er der ikke forskel, siger Claus Christiansen. 

Opgøret spilles ved Idrætscenter Vest i Holstebro, første fløjt lyder klokken 19.00, og Claus Christiansen har udtaget følgende spillere: Simon Brogaard, Andreas Jespersen, Mads Overgaard, Anders V. Larsen, Lauge Olesen, Dennis Juelsgård, Mikkel Kjeldstrup, Klaus Moesgaard, Ragnar Leósson, Andreas Lauridsen, Lennard Lauridsen, Johannes Paustian, Christian Pinholt, Magnus Merrild og Daniel Buller.