RIF i forstærket udgave mod Tarup/Paarup

Når RIF-cheftræner Claus Christiansen sender hjemmeholdet ind på Green Arena søndag eftermiddag, kan han glæde sig over at råde over en stærk og kompetent trup.

Den skal op mod fynske Tarup/Paarup, som vandt det omvendte opgør 1-0 efter en kamp, hvor Dennis Juelsgård misbrugte et straffespark, og Claus Christiansen forudser endnu et tæt opgør.

- Vi skal op mod et godt hold, men hvis vi rammer vores niveau, er der gode muligheder for at få en sejr. Vi glæder os til at spille, og vi har haft en god træningsuge afsluttende med en lørdagstræning med højt humør, siger Claus Christiansen.

De seneste to kampe har præstationerne været tilfredsstillende ifølge RIF-cheftræneren, som kun ærgrer sig over, at pointudbyttet ikke stod mål med arbejdet på banen.

- Spillerne ser skarpe ud, og både os og Tarup/Paarup skal med i nedrykningsspillet, så vi er begge på jagt efter point, så vi står bedst muligt i nedrykningsspillet. Det bliver helt sikkert en spændende kamp, siger Claus Christiansen, som har udtaget en forstærket trup, da Tobias Plauborg Jensen er tilbage efter karantæne, mens Mikkel Holk også er med igen efter en skadespause:

Simon Brogaard, Brian Andersen, Anders Vesterbæk, Mads Dahl, Johannes Paustian, Mikkel Kjeldstrup, Tobias Plauborg Jensen, Anders Vestergaard Larsen, Mikkel Holk, Kristian Bilberg, Christian Pinholt, Johan Søndergaard Larsen, Andreas Lauridsen, Lennard Lauridsen, Lauge Olesen og Dennis Juelsgård.

Opgøret på Green Arena er fortsat underlagt Corona-restriktioner, så det bliver atter uden tilskuere og fyldt tribune, men til gengæld er der godt nyt på en anden måde, da det er muligt at følge opgøret via Ja Tak TV - på web sker det her: www.jatakringkoebing.dk/jataktv 

Det er også muligt at følge med på YouTube - https://youtu.be/AdnKiZmVEGM - og hvis du har mod på endnu en fodboldkamp, kan du i forlængelse af opgøret se det store lokalbrag i serie 1 mellem RIF og naboerne fra Skjern her: https://youtu.be/RsJueCn9p2w