RIF-cheftræner: En dum kamp at tabe

RIF-cheftræner Claus Christiansen var ikke i ret godt humør ved 16-tiden skærtorsdag.

Han havde netop set RIF-mandskabet tabe 2-1 på Green Arena til Horsens fS, og det skete efter et opgør, hvor hjemmeholdet egentlig producerede chancer nok til at vinde.

- Vi sidder sådan set okay på det omstændighederne taget i betragtning, men vi savnede kynisme og kvalitet, og så lavede vi store, defensive fejl, som de straffede med det samme. Det var en dum kamp at tabe, lød det fra en ærgerlig Claus Christiansen.

Dog kunne han glæde sig over en flot kamp af Klaus Moesgaard, og ligeledes leverede unge Tobias Plauborg Jensen en solid kamp i midterforsvaret.

- Det var tydeligt, at vi manglede noget efter den lange pause - helt simple afleveringer manglede den fornødne kvalitet. Mod slutningen gik vi over til at spille med tre i bagkæden for at sætte endnu mere tryk på Horsens, men desværre var det ikke nok, siger RIF-cheftræneren.

Dermed er der ekstra pres på forud for mandagens kamp, hvis ambitionen om top-4 skal holdes i live - her spilles der igen på Green Arena, og modstanderen er Viby IF.