Rekordbeløb trampet hjem til Ringkøbing IF

- Er der ikke meget varmt herinde?

Klaus Gamst fra Ringkjøbing Landbobank sad på sin spinningcykel og tørrede smilende ansigtet med håndklædet fra arbejdsgiver og RIF-hovedsponsor, mens musikken dunkede højt i ROFI-Centret i Ringkøbing.

Han sad yderst i en halvcirkel af spinningcykler, som hver især var beklædt med seks, seje mænd, der ganske frivilligt havde overladt pulsen til ROFI-Centrets personlige træner Lisette Andersen.

Det gjorde de for at bakke op om et spinningevent, der var planlagt til efterårets sidste hjemmekamp mod Horsens fS, men Covid-19 forhindrede dén plan med aflysningen af de resterende kampe i 2020.

Kraftig stigning

Seks teams var på plads, hver med en rytter, og hver teammanager havde med sponsorer sørget for, at der i alt kunne trampes hele 270.000 kroner hjem til Ringkøbing IF, hvilket imponerede sponsor- og eventchef Lars Bræmer, som havde arbejdet hårdt for at gennemføre projektet trods diverse restriktioner.

- Det samlede beløb er en stigning på hele 50.000 kroner, og det understreger endnu engang den enestående opbakning, Ringkøbing IF nyder i hele Vestjylland. Det er helt fantastisk, og vi er meget taknemmelige, sagde Lars Bræmer, som selv var på cyklen for Ringkøbing IF.

I den forbindelse skal det naturligvis ikke nævnes, at sponsor- og eventchefen tabte den første indlagte spurt til Klaus Gamst – ej heller hvem der cyklede færrest kilometer i alt …

Til gengæld havde manager Claus Juul fra Lange valgt den rette rytter i skikkelse af Frederik Lange, for han cyklede længst af alle med sine 13,2 kilometer, og dermed tog han hovedpræmien med sig hjem.

Dejlige sprinter til rytterne

De seks hold med ryttere var, ud over Lange og Frederik Lange, Ringkjøbing Landbobank (Klaus Gamst), Onecollection (Jens Hebroe), Jens Byskov (Jesper Buster), Hee Entreprise (Kasper Lauridsen) samt Ringkøbing IF (Lars Bræmer), og hvis de havde set frem til en afslappet og hyggelig stund i selskab med Lisette Andersen, blev de ramt af virkeligheden, da den personlige træner indledte med at sige:

- Velkommen, så er vi klar, og jeg har nogle dejlige sprinter med til jer i dag.

Så blev der stille.

Umiddelbart ligner Lisette Andersen en rigtig sød kvinde, men der var tidspunkter i løbet af seancen, hvor de seks ryttere så ud til at have svært ved at finde det søde, når hun piskede dem frem til at trampe hårdere eller hurtigere i pedalerne.

Stilarterne var mangeartede hos rytterne, men som tiden gik, blev stilen mere ensrettet – noget med at hænge ind over styret med blikket stift rettet mod gulvet.

Det hele endte dog lykkeligt, da Lisette Andersen med sin energiske stemme sagde:

- Kom så, sidste tur for i dag, og så er der fadøl.

Den gode stemning var tilbage.

Vil gerne give noget tilbage

- Det er jo helt afgørende med opbakning, og man kan vist roligt sige, at dette event viste, hvor stor opbakningen er. Spinning-eventen blev afviklet under specielle omstændigheder i år, men vi vil meget gerne give noget tilbage, så derfor inviterer vi alle, der har bakket op om det til et spændende og underholdende VIP-arrangement, når det igen bliver muligt, lød det fra Lars Bræmer, som også delte mange sponsorgaver ud til både ryttere og Lisette Andersen efter et spinningevent, som mest af alt viste, at Vestjylland gerne vil Ringkøbing IF.

De seje og trætte ryttere trak sig tilbage med gaverne og øl fra Hancock under armen, hvilket var velfortjent, og derefter sænkede roen sig stille og roligt atter over ROFI-Centret – og selv varmen forsvandt stille og roligt.

 

DE SEKS HOLD

Ringkjøbing Landbobank

Teammanager: Klaus Gamst

Rytter: Klaus Gamst

 

Onecollection

Teammanager: Ivan Hansen

Rytter: Jens Hebroe

 

Jens Byskov

Teammanager: Jesper Buster

Rytter: Jesper Buster

 

Lange

Teammanager: Claus Juul

Rytter: Frederik Lange

 

Hee Entreprise

Teammanager: Michael Nielsen

Rytter: Kasper Lauridsen

 

Ringkøbing IF

Teammanager: Lars Bræmer

Rytter: Lars Bræmer

 

KILOMETER PÅ DAGEN

Frederik Lange, Lange: 13,2 kilometer

Jens Herbroe, Onecollection: 12,9 kilometer

Kasper Lauridsen, Hee Entreprise: 12,2 kilometer

Jesper Buster, Jens Byskov: 11,9 kilometer

Klaus Gamst, Ringkjøbing Landbobank: 11,6 kilometer

Lars Bræmer, Ringkøbing IF: 11,3 kilometer