Programmet for nedrykningsspillet er på plads

Syv kampe på en måned – det er, hvad der venter RIF’s bedste mandskab, som tirsdag aften indleder nedrykningsspillet med en udekamp mod Herning Fremad.

De syv nederste hold fra RIF’s pulje er parret med de syv nederste hold fra pulje 4, og så møder RIF de syv klubber, man ikke var i pulje med i grundspillet, én gang – de bedst placerede hold fra grundspillet får en ekstra hjemmekamp.

Ud af de 28 hold i de to nedrykningspuljer skal 16 hold forlade danmarksserien, så der venter et hårdt udskilningsløb, og den geografiske fordeling af nedrykninger styres af nedrykningen fra 2. division.

Holdene har alle point samlet i grundspillet med over i nedrykningsspillet, hvilket betyder, at RIF-spillerne indleder fra en position som nummer fire, og det dufter lidt af lokalopgør mod eksempelvis Herning Fremad og Tjørring IF.

RIF’s kampprogram i nedrykningsspillet:

25. maj, klokken 19.00: Herning Fremad-RIF
30. maj, klokken 14.00: RIF-Århus Fremad
5. juni, klokken 15.00: FC Djursland-RIF
13. juni, klokken 14.00: RIF-Skjold Sæby
19. juni, klokken 14.00: RIF-Tjørring IF
23. juni, klokken 19.00: Kjellerup IF-RIF
26. juni, klokken 14.00: RIF-Nørresundby

Derudover skal RIF-spillerne også finde kræfter til en pokalkamp, og det bliver i den grad et lokalbrag, da vores naboer fra Skjern GF er modstanderen i 6. runde af Sydbank Pokalen – opgøret spilles den 1. juni klokken 19.00 på udebane.

Til den første hjemmekamp mod Århus Fremad den 30. maj, bliver det igen muligt at lukke i alt 500 mennesker ind på Green Arena inklusive spillere, trænere, ledere og dommere.

Alle fremmødte tilskuere skal fremvise Coronapas ved forespørgsel, alle tilskuere skal sidde ned, og de generelle retningslinjer om afstand og lignende skal naturligvis fortsat efterleves.

Vi glæder os til, at der igen kommer folk på tribunen, og sammen skal vi sørge for, at der også i den kommende sæson spilles danmarksserie-fodbold på den jyske vestkyst.

På gensyn på Green Arena.