Profiler fortsætter i Ringkøbing IF

En nedrykning er altid smertelig, og når det er fra 2. division til danmarksserien, har det også den betydning, at det er slut med kontraktfodbold.
Sådan er det også for Ringkøbing IF, som alligevel har formået at fastholde tre profiler, som alle havde kontrakter i den forgangne sæson.
Både Lennard Lauridsen, Mikkel Kjeldstrup og Dennis Juelsgård fortsætter i klubben, når der efter sommerferien venter fodbold i danmarksserien.

- Det er vi naturligvis glade for og meget tilfredse med, og i det hele taget har vi allerede nu tegningen til en stærk trup, siger Jens Nielsen, som har fået tilkendegivelser fra en lang række spillere.
Derfor kan du allerede nu glæde dig til at se følgende spillere på Green Arena i den kommende sæson:
Simon Brogaard, Anders Vestergaard, Lennard Lauridsen, Mikkel Kjeldstrup, Dennis Juelsgård, Kasper Thomsen, Andreas Jespersen, Jules Youmeni, Johannes Paustian, Johan Søndergaard, Ragnar Leósson, Christian Pinholdt, Magnus Merrild, Elliot Baliti, Christian Abildgaard, Mads Dahl Overgaard, Andreas Lauridsen og Jesper Dalsgaard.

- Der er en håndfuld spillere fra truppen, som lige nu overvejer den fodboldmæssige fremtid, og vi må se, hvad det ender med, men den nuværende trup giver os allerede nu en base med stor kvalitet, og jeg er sikker på, vores nye cheftræner Claus Christiansen får noget godt ud af materialet, siger Jens Nielsen, som naturligvis holder øje med markedet via sit netværk.

- Vi kigger os omkring, og jeg er sikker på, vi står med en konkurrencedygtig trup, når den nye sæson fløjtes i gang, siger Jens Nielsen.
Ovennævnte trio med Lennard Lauridsen, Mikkel Kjeldstrup og Dennis Juelsgård kan suppleres med fine og rutinerede spillere som Anders Vestergaard og Kasper Thomsen, mens Johan Søndergaard også viste, at han er moden til større udfordringer, og endelig kom flere af de unge spillere på banen i slutningen af den forgangne sæson, hvilket kun understøttede optimismen for fremtiden.

- Vi har også flere meget fine U19-spillere på vej, så alt i alt er jeg meget fortrøstningsfuld, siger Jens Nielsen, som ligeledes fortsætter som sportschef i klubben.