Profil flytter til Århus – men fortsætter i RIF

Begejstring vækker det næppe hos kommende modstandere - modstandere som allerede har prøvet at være i nærkamp med Mikkel Holk – og måtte luske derfra med uforrettet sag samt et par blå mærker og buler.

Men de skal vænne sig til tanken, for den brølstærke RIF-spiller er nemlig også at finde på den jyske vestkyst efter sommerferien og indtil videre frem til årsskiftet.

Det er han, selv om han flytter til Århus, hvor der ellers ikke mangler fodboldmæssige alternativer, men Mikkel Holk er ikke færdig med RIF, og RIF er bestemt heller ikke færdig med Mikkel Holk.

- Vi er meget tilfredse med den nye aftale. Mikkel er et kæmpe aktiv for os, og selv om skader har drillet ham i denne sæson, bidrager han altid med masser af kvalitet, hvis skader ikke holder ham ude, siger RIF-sportschef Nicolai Wael.

Tegningen til næste sæsons trup træder tydeligere og tydeligere frem, og Mikkel Holk er utvivlsomt en markant streg på tegningen.

- Det er han, og vi ved allerede, hvilke kvaliteter han rummer som spiller og menneske, men det fulde potentiale på banen er langt fra forløst endnu, så der er meget godt i vente, forudser Nicolai Wael.

RIF-spilleren har haft et atypisk forløb som fodboldspiller, da han som ungdomsspiller var en del af elitemiljøet i FC Midtjylland, hvor lysten til fodbold dog forsvandt.

Han genfandt stille og roligt glæden ved fodbold igen i RIF, men så sendte en brækket ankel ham atter ud i en lang pause, som denne gang var ufrivillig.

- Det er ikke så lang tid siden, jeg spillede serie 4-fodbold for sjov, og den kraftige opgradering med træning og intensitet har kostet lidt i forhold til skader, så jeg ser frem til at få bygget et solidt, fysisk fundament, siger Mikkel Holk, som senest viste sig flot frem ved at score det ene mål i 2-2 kampen på udebane mod Kjellerup IF.

- Jeg har et stort ønske om at være med til at spille i den sjove ende af danmarksserien i RIF, og der tegner sig en rigtig spændende og stærk trup til den kommende sæson, så jeg glæder mig, fortæller RIF-spilleren, der kort forklarer, hvorfor han fortsætter i RIF trods flytningen til Århus.

- Jeg kan lide alt ved den klub, slår han fast, og måske bliver det også i RIF-trøjen, at han får testet ambitionerne om at spille divisionsfodbold.

- RIF er en klub, hvor det seriøse og sociale balanceres på fineste vis, og det tiltaler mig rigtig meget, siger Mikkel Holk, som vi alle kan glæde os til at se mere til efter sommerferien.