Onecollection fortsætter i Ringkøbing IF de næste to år

Ringkøbing IF er glade for at kunne meddele, at Onecollection fortsætter som stjernesponsor i klubben indtil udgangen af 2021.

Onecollection har været en aktiv spiller i Ringkøbing IF de sidste mange år, hvor den ene af de to ejere Ivan Hansen blandt andet har siddet i bestyrelsen, ligesom han i dag er ambassadør i klubben samt frivillig med konen Lene Strunge Hansen, der begge bruger masser af tid i Ringkøbing IF.

”Vi er sponsor i Ringkøbing IF, fordi vi bakker op om klubben, selvom resultaterne har været lidt svære. Det er når, de kniber, at folk skal bakke op, og jeg kunne da godt tænke mig færre kloge mennesker, der snakker og lidt flere, der smider lidt penge i kassen. Det er utrolig vigtigt, at vi som by har et hold i 2. division, så det er nu, folk skal bakke op, og det er også derfor, vi har tegnet en to-årig aftale,” fortæller Ivan Hansen, der ser det som helt naturligt for ham selv og Onecollection at støtte klubben.

”Personligt føler jeg mig tæt på klubben, selvom jeg ikke er i bestyrelsen længere. Jeg har selv to børn, der har spillet i klubben, og selvom de ikke er der længere, så kan Lene og mig jo godt hjælpe til derude. Det er helt naturligt, for det er byens hold, og derfor er vi med, og det vil vi også være i fremtiden,” siger Ivan Hansen.

Onecollection, der blev grundlagt i 1990 af Ivan Hansen og Henrik Sørensen, har endda også cheftræner Nicolai Wael på lønningslisten. Ikke overraskende er sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF, Lars Bræmer, også meget glad for, at Onecollection fortsætter sit engagement i klubben.

”Ivan og Henrik har med blandt andet Onecollection været en stor støtte for Ringkøbing IF i lang tid. De er altid friske til at hjælpe til med arrangementer, og de holder samtidig også Nicolai Wael godt beskæftiget imellem vores kampe i weekenderne. Vi er utrolig glade for deres fortsatte støtte i Ringkøbing IF, og vi ser frem til at fortsætte det gode og tætte samarbejde de næste to år,” siger en tilfreds Lars Bræmer.

Du kan følge Onecollection på Facebook lige her, samt besøge deres hjemmeside her.