Nyt spillesæt til samtlige spillere i Ringkøbing IF

Ringkøbing IF er glade for at kunne meddele, at samtlige spillere i Ringkøbing IF kan trække en ny flot RIF-trøje over hovedet, når der igen skal spilles fodboldkampe i foråret, og det kan man takke klubbens partnere for.

Det nye spillesæt er nemlig blevet en realitet takket i samarbejde med Hummel, Ringkjøbing Landbobank, Sport24, Jens Byskov A/S og goenergi, der alle har bidraget til trøjeskiftet. 

Hos Ringkøbing IF er man både taknemmelige og utrolig glade for, at fem af klubbens partnere har hjulpet med, at der er nyt spilletøj til alle, hvad enten man spiller 2. Division eller U6 i klubben.

”Jeg er mest af alt utrolig stolt af, at vi har nogle fantastiske partnere, der alle vil være med til at løfte i et vestjysk fællesskab. Det har været vigtigt for os, at hvad enten man spiller U6, U12, U17 eller 2. Division, så får man et helt nyt spillesæt her til foråret, og vi kan kun være rigtig stolte af, at vores partnere har ville hjælpe os med det,” fortæller Finn Juhl fra Ringkøbing IF. 

Hos Ringkøbing IF’s hovedsponsor, Ringkjøbing Landbobank, er man glade for at kunne hjælpe til, og at bankens nye logo fremadrettet kan ses på fronten af klubbens elitetrøjer og ryggen af alle spilletrøjer i bredden. 

”I Ringkjøbing Landbobank har vi fået skiftet logo, hvor bankens ny fakkel er med, og selvom navnet er velkendt, så er faklen det ikke endnu. Derfor er det oplagt for os, at få det ændret på alt spilletøjet i Ringkøbing IF og samtidig støtte bredden i hele klubben, så alle kan få noget nyt spilletøj,” fortæller Markedschef i Ringkjøbing Landbobank, Klaus Gamst. 

Nederst på maven af samtlige spilletrøjer i Ringkøbing IF vil Jens Byskov A/S fremadrettet også være synlig, og de er ligeledes glade for at kunne hjælpe med et trøjeskift i klubben.

”Det er rigtig stort for os, at vi nu er på maven af alle spilletrøjer i Ringkøbing IF, og at vi samtidig er med til at sørge for, at samtlige årgange får noget nyt spillertøj, må være det bedste eksempel på en win-win situation for os,” siger medejeren af Jens Byskov A/S, Peter Byskov. 

På maven af spilletrøjerne for breddeafdelingen vil der samtidig også være et nyt men velkendt navn, da goenergi vil være øverst her.

”Vi har siden sommerferien været loungepartner i Ringkøbing IF, og vi glæder os utrolig meget til at se goenergi-logoet på maven af spilletrøjerne hos alle i breddeafdelingen, og vi er glade for, at vi har kunne givet denne håndsrækning til Ringkøbing IF, så der venter nyt spilletøj til alle klubbens hold,” fortæller direktør goenergi, Jacob Møller, og han bliver bakket op af indehaveren i Sport24. 

”For os falder det perfekt, da vi har skiftet navn til Sport24, hvilket betyder, at vores nye navn kommer på alt det nye tøj, og det er selvfølgelig kæmpe stort for os, og jeg glæder mig allerede til at se et stort billede af alle klubbens medlemmer i de nye trøjer,” fortæller Tommy Simonsen, indehaver i Sport24, der vil figurere på alt tøjet i Ringkøbing IF. 

Vi takker og bukker ydmygt for støtten fra alle partnerne, og I kan sende et sende et stort like efter dem alle sammen!

Til venstre på billedet kan den nye Elite-trøje ses, og så snart Bredde-trøjen er produceret, så skal vi selvfølgelig nok offentliggøre den her på siden.