Nicolai Wael vil bygge videre på de sidste to udebanekampe

Sæsonens anden tur til Fyn venter i morgen, når Ringkøbing IF skal besøge rækkens nummer to fra Middelfart.

Ringkøbing IF tabte sidste uges kamp imod Næsby Boldklub hjemme på Green Arena, og selvom alle på holdet var skuffet efter den kamp, så er man kommet videre nu.

”Vi var utrolig skuffet i mandags, fordi vi havde forventet mere resultat- og præstationsmæssigt, men som træningen skred frem blev humøret meget bedre, så vi er på ingen måder bombet tilbage på selvtilliden. Vi skaber stadig godt med chancer, og dem skal vi forvalte til mål, hvis vi skal have noget med fra Middelfart,” forklarer cheftræner Nicolai Wael.

Ringkøbing IF’s sidste udebanekamp var i AB, og Nicolai Wael synes, at morgendagens opgør minder en smule om den, man stod overfor for to uger siden.

”Det bliver samme opgave, som den vi mødte i AB. Middelfart har et godt hold med spillere på et meget højt niveau, og flere af dem har spillet Superliga-kampe, så de har både god erfaring og rutine. Det handler for os om at bygge videre på de to kampe fra Dalum og AB, hvor vi var kyniske på vores muligheder. Dem skal vi også nok skabe i Middelfart, men så handler det selvfølgelig også om at minimere vores egne fejl,” fortæller han.

Skal Ringkøbing IF have point fra kampen, så bliver det også vigtigt, at man får lukket ned for Middelfart Boldklubs bedste spillere, og det gælder især Casper Johansen, der har scoret syv af 18 mål for fynboerne.

”De kommer som et tophold, og de skal vinde kampen for at hænge på i toppen. Det er et stærkt hold både fysisk og individuelt, hvor de har spillere som Nikolaj Hagelskjær, Niclas Vemmelund og Casper Johansen for at nævne et par stykker. Der er ingen tvivl om, at vi skal lukke ned for Casper Johansen og deres kantspillere på vores sidste tredjedel, for det er der, de kan ramme os,” siger Nicolai Wael.

Han selv og spillerne drager dog ikke til Fyn uden en tro på, at man kan tage hjem til Vestjylland med point i bagagen.

”Rent fysisk og konditionelt ved jeg, at vi nok skal kunne stå imod. Kigger man på vores to seneste udebanekampe i Dalum og AB, så synes jeg også, vi har grund til at tage af sted med selvtillid i bagagen, for der leverede vi to gode præstationer, så vi tager ikke til Middelfart uden troen på, at vi kan tage noget med hjem,” lyder det fra cheftræneren til slut.

Morgendagens opgør imod Middelfart Boldklub fløjtes i gang klokken 14:00, og der er fri entré til opgøret, hvor værterne dog anbefaler, at man kommer i god tid grundet Broløbet.

Hvis ikke man har planer om at tage turen til Middelfart for at se kampen, så kan den selvfølgelig også følges på Facebook, via Radio Max eller ses live med Ekstra Bladet+ via dette link: https://ekstrabladet.dk/plus/tv/play/sport/anden-division/article7715728.ece.