Nicolai Wael: "Vi skal være klar fra start i Kolding"

Ringkøbing IF står over for endnu en svær topkamp på udebane, når holdet skal en tur til Kolding, men hvis man skal have point med hjem denne uge, så skal man være helt klar fra start.

”Der venter en fed kamp i Kolding, hvor vi møder rækkens pt. bedste hold. Kolding har spillet en fantastisk sæson indtil nu og har endnu ikke tabt, og det er sgu flot, når man tænker på, at toppen er meget tæt, og der på dagen ikke altid er den store forskel på holdene. Men Kolding har en rigtig stærk offensiv og nogle farlige folk i front, så vi skal satme være klar i aften, og ikke først stemple ind midt i 2. halvleg som i Jammerbugt, for så er det helt sikkert for sent,” fortæller cheftræner Nicolai Wael.

Sidste weekends nederlag i Jammerbugt var ikke en god præstation for Ringkøbing IF, og det vil holdet gerne revanchere i aften.

”Kolding er uhyggelige i deres omstillinger, og derfor skal vi minimere vores fejl. I vores seneste opgør blev vi kørt over, men vi er blevet bedre, og vores lange stime med sejre er ikke glemt efter kampen i Jammerbugt. Jeg er sikker på, at vi spiller en god kamp i Kolding. Hverken spillerne eller jeg leverede, hvad vi skulle i vores seneste kamp, og det har vi tænkt os at lave om på,” forklarer Nicolai Wael.

Han forventer samtidig en spændende topkamp, hvor der vil være masser af folk på lægterne.

”Vi har en god plan, og taktisk håber jeg på, at Kolding får lidt at forholde sig til. Vi er stærke, når alt spiller, og vi er svære at spille mod, når vi tør folde os ud og spille frit. Men vi kommer under pres, for Kolding har en flot opbakning hjemme, men jeg ved også, at der er mange af vores fans, der tager turen ned og bakker op. En topkamp fortjener denne opbakning, og det bliver en rigtig god kamp mellem to stærke mandskaber,” forudser cheftræneren.

Opgøret mellem Kolding IF – Ringkøbing IF fløjtes i gang i aften klokken 19:00 i Kolding.

Kampen kan følges på Facebook eller Radio Max, ligesom den kan ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/kolding?id=23385.