Nicolai Wael: "Vi skal være bedre end mod Aarhus Fremad

I morgen skal Ringkøbing IF igen i kamp, når en tur til Odder venter de lokale helte fra vestkysten. 

Ringkøbing IF kommer med en god portion selvtillid i bagagen, da man er ubesejret i fire kampe, og senest blev det også til en 1-0 sejr mod Aarhus Fremad, men ifølge holdets cheftræner skal præstationen være bedre end i sidste weekend.

”Der venter os et tæt opgør i Odder, hvor vi igen skal forsøge at hente tre point. Odder er en rigtig svær modstander, og vi må forvente, at det bliver en meget åben kamp, hvor det handler om at være stærke i vores organisation. Vi skal være bedre end vores seneste kamp mod Aarhus Fremad, hvor intet fungerede, og det holder ikke igen,” forklarer Nicolai Wael. 

Han har i sæsonstarten set Odder et par gange, og han har især set morgendagens værter være stærke på dødbolde, og det skal der dæmmes op for.

”Vi skal være stærke på bolden og derigennem udfordre Odders defensiv. Vi har set Odder et par gange, og specielt på deres dødbolde er de farlige. Vi må ikke give dem for mange hjørnespark, for der har de set stærke ud, så der skal vi være meget påpasselige,” siger cheftræneren. 

Han forklarer samtidig, at holdet kommer med den fornødne respekt for Odder, men han håber på at taget point med hjem. 

”Vi går ind til kampen med den fornødne respekt, men vi må også erkende, at vi har været stærke på det seneste, og derfor går vi også på banen som et tophold. Vi skal have point med hjem, og det får vi også, hvis vi er taktiske kloge og spiller vores kort rigtigt. Vi glæder os meget til kampen, og vi håber på en stor opbakning hjemmefra, som vi altid oplever på udebane også,” siger cheftræneren til sidst. 

Opgøret mellem Odder IGF – Ringkøbing IF spilles lørdag den 15. september på Spektrum Odder med kickoff klokken 14:00.

Kampen kan følges via Facebook og Radio Max, ligesom den kan ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/odder?id=24789.