Nicolai Wael: "Vi skal slutte efteråret af med en sejr"

På søndag slutter efterårssæsonen for Ringkøbing IF, når man tager imod Dalum IF hjemme på Green Arena. 

Det har været et efterår, der kan deles op i stimer af sejre og nederlag, men cheftræner Nicolai Wael har været glad for holdets udvikling de sidste par måneder. 

”Vi har haft gode og dårlige perioder i denne sæson, men holdet har udviklet sig godt. Vi har givet mange nye spillere spilletid, ligesom nogle af vores egne har etableret sig som stamspillere. Her tænker jeg på Simon Vesterbæk, der er i gang med en fantastisk udvikling, og er en spiller som virkelig kan drive det videre til et højere niveau,” forklarer han. 

Holdet har samtidig været ramt af en god portion skader til vigtige spillere, men på trods af det holder man fast i en top seks placering, og cheftræneren vil meget gerne slutte året af med tre point for at overvintre i toppen.

”Vi skal slutte efteråret af med en sejr. Efterårssæsonen har på sin vis været godkendt. Med en sejr kan vi ligge godt til i top seks. Det er flot af drengene, især når man tænker på de mange skader, vi har haft undervejs, hvor hverken Solgaard, Andrés eller Gloire desværre er blevet klar til at spille nogle minutter.” 

Han hæfter sig samtidig ved, at holdet leverede en god præstation i Aarhus i sidste uge, og hvis man gør det, så går han tilfreds på vinterferie. 

”Morgendagens opgør mod Dalum skal vindes. Vi havde det rigtig svært hos dem på kunstgræs tidligt i sæsonen, men vi er bedre nu. Holdet er mere stabilt, og formen er rigtig god. Vi leverede en rigtig god kamp i lørdags mod Aarhus Fremad, og jeg forventer samme indsats igen. Så går vi på ferie med en god mavefornemmelse,” siger han. 

Som helhed har det været en god halvsæson for seniorafdelingen i Ringkøbing IF, hvor klubbens andethold sikrede sig oprykning til Jyllandsserien, og det kaster pæne ord af sig fra cheftræneren.

”Der skal lyde en hyldest til Allan, spillerne og klubben for deres oprykning til Jyllandsserien i sidste weekend. Allan har virkelig lavet et godt stykke arbejde i dagligdagen og ikke mindst i kampene, hvor han har holdt hovedet koldt i meget tætte kamp. Det er satme flot af vores lille klub, at vi kan have et hold i 2. Division og Jyllandsserien. Det viser at vores fokus på at have en stor førsteholdstrup har båret frugt, og at spillerne arbejder godt og målrettet hver dag,” siger Nicolai Wael, der også sender en stor tak til tilskuerne. 

”Vi har det tredjehøjeste tilskueregennemsnit i vores pulje, og det fortæller godt om den flotte opbakning, vi igen har fået i år. Samtidig har der også været rigtig god opbakning på udebaneturene, og der skal lyde en stor tak til jer alle sammen. Det vil vi gerne belønne med tre point i morgen, og så ses vi ellers igen til foråret,” slutter han af med. 

Opgøret mellem Ringkøbing IF – Dalum IF fløjtes i gang i morgen klokken 14:00 på Green Arena.

Kampen kan følges på Facebook eller ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22687.