Nicolai Wael: "Vi oplever altid ekstrem god opbakning i Aarhus

I aften drager Ringkøbing IF til Aarhus, hvor man skal spille imod Aarhus Fremad på Riisvangen Stadion.

Det er et hold, som Ringkøbing IF efterhånden har mødt en del gange, og Nicolai Wael glæder sig til at krydse klinger med aarhusianerne igen.

”Vi glæder os meget til Aarhus Fremad-kampen. Vi spiller altid nogle gode, tætte kampe imod dem, og det er altid et sjovt sted at spille. Vi oplever altid en ekstrem god opbakning derover, hvad end det er eksilvestjydere, eller folk der selv kører fra Ringkøbing, og det er fantastisk. Derudover er der lidt kampe i kampen, hvor Aarhus Fremad blandt andet har Christian Nissen, så det skal nok blive godt,” fortæller cheftræneren.

Ringkøbing IF har da også vundet to af de seneste tre opgør på Riisvangen Stadion, og hvis den pæne statistik skal forlænges, så skal fejlene minimeres.

”Det, der bliver vores fokus, er at fortsætte de gode spillemæssige tendenser, vi har set de sidste par kampe. Vi skal få vores gode perioder til at vare længere, og så må vi ikke lave de personlige fejl, vi har lavet, for så bliver vi straffet. Imod Aarhus Fremad har vi haft succes med at forsvare os med bolden, så vi holder dem fra vores felt, og det skal vi forsøge igen i aften,” lyder det fra Nicolai Wael.

Selvom Ringkøbing IF stadig leder efter sæsonen første sejr, så forsikrer cheftræneren, at holdet ikke mangler selvtillid.

”Der har været så mange gode, individuelle ting i de sidste par kampe, som man ikke laver, hvis man mangler selvtillid. Men vi skal acceptere, at vi er et sted, hvor vi skal minimere vores fejl. Vi skal være meget mere kyniske, og det kommer vi også til at se i aften. Chancer har vi vist, at vi kan skabe, og så gælder det om at få banket dem ind, når de byder sig,” forklarer Nicolai Wael.

Troen på, at man nok skal skabe chancer, stammer helt sikkert fra de sidste par kampe, hvor det er tydeligt at se, at spillerne er begyndt at finde hinanden i de offensive løbemønstre.

”De nye spillere, som ikke havde spillet kontinuerligt i foråret, før de kom til os, er begyndt at komme i form, og der er en rytme, der først er ved at indfinde sig nu. Det er tydeligt, at folk er ved at være der, og spillerne finder hinanden i fine kombinationer, så de interne forståelser er der nu, og det skulle gerne kunne ses i det offensive spil igen,” lyder det fra cheftræneren til sidst.

Aftenens opgør imod Aarhus Fremad fløjtes i gang klokken 18:00 på Riisvangen Stadion, og kampen kan følges på Facebook, via Radio Max og ses live hos Ekstra Bladet+.