Nicolai Wael: "Vi hungrer efter en sejr"

I morgen gælder det en vigtig opgave for Ringkøbing IF, når Kjellerup IF gæster Vestjylland og Gren Arena, og cheftræner Nicolai Wael kan berette om en god træningsuge for holdet. 

”Efter et par hårde udebanekampe er vi heldigvis hjemme på Green Arena igen. Det er en kamp, hvor vi er storfavoritter, og det er kun en sejr, der tæller. Vi skal fra første fløjt sætte os på kampen, og i træningsugen har vi også arbejdet med vores aggressivitet, og vi har set virkelig skarpe ud,” forklarer han. 

Han fortæller desuden, at holdet har respekt for morgendagens modstander, men at man skal tage dirigentstokken. 

”Vi hungrer efter en sejr og vil slutte efteråret godt af. Kjellerup har endnu ikke vundet endnu, og vi har den fornødne respekt for dem, men vi er også klar over, at vi møder et hold, som er ramt. Så derfor er det vigtigt, at vi tager fat i dirigentstokken og ikke giver dem færten af noget som helst,” siger Nicolai Wael. 

De sløje resultater fra Kjellerup IF i denne sæson har kun kastet fire point af sig, og holdet har endnu ikke vundet i sæsonen. Det har fået Kjellerup IF til at tage afsked med den nu tidligere cheftræner, Steven Lustü, og her skal Ringkøbing IF være klar på en trodsreaktion. 

”Det er jo lidt specielt. Det er sjældent, at et hold skifter træner dagen før en kamp. Men man har mange gange set, at når et hold skifter ud på trænerposten, så kommer der ofte en trodsreaktion fra spillerne, og den skal vi være forberedte på. Vi har samtidig vundet de sidste fire kampe på Green Arena, og den trend vil vi meget gerne fortsætte,” siger cheftræner Nicolai Wael til sidst. 

Opgøret mellem Ringkøbing IF – Kjellerup IF fløjtes i gang søndag klokken 14:00 på Green Arena. 

Kampen kan følges på Facebook eller ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22686

Kamppartner er Stanleybet, der sørger for en masse konkurrencer før og under opgøret, så det er en god idé at møde op på Green Arena i god tid.