Nicolai Wael: "Vi har haft en god opstart"

Vinteropstarten for Ringkøbing IF er så småt overstået, efter holdet er vendt hjem fra Tyrkiet, og holdets cheftræner ser tilbage på det, han selv kalder en god opstart, hvor der er blevet arbejdet med flere ting.

”Efter en fantastisk tur til Tyrkiet er vi klar til forårssæsonen. Vi har haft en god opstart med gode kampe, hvor vi har været forskånet for det dårlige vejr. Det har betydet, at vi har haft mange rigtige gode træninger, hvor der er arbejdet med vores høje pres, etablerede angrebsspil og ikke mindst relationerne mellem spillerne,” fortæller Nicolai Wael. 

Og mens træningslejren i Tyrkiet også gav holdet en masse uden for kridtstregerne, så giver dagens træningskampe mod Holstebro både første- og andetholdet mulighed for at prøve de sidste taktiske detaljer af. 

”I Tyrkiet fik vi trænet en masse spil og standardsituationer. Det var en rigtig god tur socialt, og spillerne hyggede sig på tværs, og man kunne mærke, at der blev rykket tættere sammen i bussen. Og endelig er vi snart i gang igen. Sidste træningskamp mod Holstebro hvor både første- og andetholdet har mulighed for at pudse de sidste detaljer på plads,” forklarer han. 

Og med næsten fire måneder uden pointgivende kampe, så ser holdet frem til at have noget på spil igen. Men først gælder det generalprøven må Holstebro, hvor Ringkøbing IF mangler to forsvarsspillere, der dog er klar til næste weekend. 

”Vi glæder os virkelig til at komme i gang igen efter en lang periode uden kampe med point på spil. Til dagens kamp er der stadig lidt spillere, vi ser bort fra. Pape er i gang igen, men det er stadig lidt for tidligt med kamp. Vestergaard er fraværende af familiemæssige årsager, men alle vil være klar til vores vigtige kamp i Skive om en uge,” siger Nicolai Wael til slut. 

Dagens kamp mod Holstebro fløjtes i gang klokken 14:00 i Ringkøbing, og efterfølgende spiller Jyllandsserien mod Holstebros andetholdet. Det opgør fløjtes i gang klokken 16:15, og der er selvfølgelig fri entré til begge kampe.