Nicolai Wael: "Vi er på vej i den rigtige retning"

Ringkøbing IF skal forsøge at fortsætte de seneste gode takter mod Aarhus Fremad, der i morgen gæster vestkysten og Green Arena. 

Ringkøbing IF’s cheftræner ser frem til et spændende opgør, og han har ros til spillernes seneste præstationer.

”Der venter os en rigtig fed kamp forude, hvor to formstærke mandskaber kæmper for at hænge på i toppen. Vi har været inde i en god periode og burde også have vundet i Kjellerup. Jeg må rose spillerne for en god periode med fuld fokus på resultaterne, hvor de har arbejdet, løbet og kæmpet for hver en bold. Vi er helt klart på vej i den rigtige retning,” lyder det fortrøstningsfuldt fra Nicolai Wael. 

Han glæder sig også til at vende hjem til Green Arena, og han tror samtidig at Aarhus Fremad kommer med en masse fysik. 

”Mange af de unge spillere bliver mere og mere stabile, og de ældre er trådt i karakter. Jeg glæder mig også til at komme hjem til Green Arena med nyklippet græs og hvide streger, der liner banen op, så det kan kun bliv en god kamp. Aarhus Fremad kommer med en masse fysik, så det bliver afgørende, at vi kan stå imod, og at vi tør udfordre dem med bolden og tør angribe, når muligheden byder sig,” forklarer Nicolai Wael. 

De seneste positive resultater har dog også gjort, at han er begyndt at have visse forventninger til holdet, som er ved at være der, hvor det skal være. 

”Vi skal være hurtige i vores boldomgang i morgen. Kan vi sørge for det på dagen, så får Aarhus Fremad en hed dag på Green Arena. Jeg begynder også, at have forventninger til holdet nu. Mentalt bør vi stærke nok efter en god periode, og jeg har set meget på det seneste, der viser, at man kan regne med os igen. Det ser vi forhåbentlig også på banen til en rigtig god kamp,” afslutter Nicolai Wael med. 

Opgøret mellem Ringkøbing IF – Aarhus Fremad fløjtes i gang søndag klokken 14:00 på Green Arena. 

Kampen kan samtidig følges på Facebook og ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22683.

Kamppartner er Kvickly.