Nicolai Wael: "Vi er favoritter for første gang i lang tid"

Ringkøbing IF har leveret rigtig fine præstationer de sidste fem kampe, men for første gang i et stykke tid skal holdet forsøge noget relativt nyt i denne sæson, da man er forhåndsfavoritter mod Vejgaard Boldklub.

Den kasket og udfordring tager holdet og cheftræner Nicolai Wael dog gerne på sig. 

”Nu skal vi til at spille under pres. Spillerne har igennem en periode leveret fantastisk, og for første gang i lang tid er vi favoritter på hjemmebane. Det lever vi fint med, for det har vi været så mange gange før, men vi skal være fokuseret og huske på, hvorfor vi har vendt turneringen rundt og er blevet et tophold. Vi har kun lukket tre mål ind, og det er en af årsagerne. Defensiven har været klasse,” konstaterer Nicolai Wael. 

Mens defensiven har været rigtig stærk for Ringkøbing IF igennem en længere periode nu, så så han også positive tegn for offensiven i sidste weekend, og det skal man tage med til søndagens opgør. 

”I Odder begyndte det offensive at spille, så ligningen begynder at se godt ud. Vejgaard er oprykker og har en rigtig stærk defensiv, og det bliver en stor tålmodighedsprøve for os. De giver ikke meget plads, så det sætter store krav til spillerne. Vi skal simpelthen op og spille i et højt tempo og presse Vejgaard til at lave fejl. Den slags kampe har vi heldigvis stået i ofte, og vi ved, hvordan det skal løses,” lyder det fortrøstningsfuldt fra cheftræneren. 

Med det in mente er der heller ikke den store tvivl fra Nicolai Wael; han vil have tre point, men det kræver en godt præstation fra holdet. 

”Hvis vi ser på weekendens andre kampe i vores pulje, så kan jeg selv regne ud, hvordan en sejr vil se ud på søndag klokken 15:45. Det går vi efter, og jeg er ikke i tvivl om, at spillerne er tændte. Vi ser virkelige stærke ud nu, så med den rette tænding, disciplin og vilje holder vi vores gode fremgang og sikrer os vigtige point til top seks,” forklarer han.

Opgøret mellem Ringkøbing IF – Vejgaard Boldklub fløjtes i gang søndag den 23. september klokken 14:00 på Green Arena.  

Kampen kan også følges på Facebook og ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22684.