Nicolai Wael: "Skal vaske Brabrand-kampen af os"

I morgen tager Ringkøbing IF imod Tarup-Paarup hjemme på Green Arena, og her skal holdet forsøge at vaske sidste weekends nederlag mod Brabrand IF af sig.

”Ovenpå en fuldstændig vanvittig kamp mod Brabrand, hvor alt gik imod os med to røde kort, et selvmål, en brækket næse og en orkan på langs af banen, som gjorde det helt umuligt at spille en ordentlig fodboldkamp, ser vi frem mod morgendagens kamp. Det bliver på vores fort, Green Arena, og vi glæder os til at få vasket Brabrand-kampen af os,” fortæller cheftræner Nicolai Wael.

Han hæfter sig ved, at holdet får to spillere tilbage i truppen, og han erkender, at holdet må tage favoritrollen på sig forud for opgøret. 

”Vi skal på vindersporet igen, så vi fortsat holder vores afstand til vores nærmeste forfølgere i forhold til Oprykningsspillet. Vi går ind til kampen med masser af mod, og vi har Jesper Dalsgaard og Kasper Thomsen til rådighed. Sandal har samtidig vist stor fremgang til træning, og det er tre spillere, jeg forventer går ind på holdet med en masse energi, og sammenlagt med de fine takter, vi har vist på det seneste, må vi forvente, at vi tager favoritrollen i morgen,” forklarer han. 

Favoritrollen gør os, at Nicolai Wael satser stærkt på årets første sejr, og han håber det sker foran et tætpakket publikum på Green Arena.

”Jeg håber selvfølgelig på et talstærkt publikum på Green Arena, og med deres opbakning er jeg sikker på, at vi spiller en god kamp. Vi skal nok skabe vores muligheder, og mon ikke også vi får scoret på dem og hiver tre point på kontoen?” spørger cheftræneren med et smil på læben. 

Morgendagens opgør mellem Ringkøbing IF – Tarup-Paarup fløjtes i gang klokken 14:00 på Green Arena. 

Opgøret kan følges på Facebook og ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22689

Kamppartner er Kvickly Ringkøbing.