Nicolai Wael: "Skal forsøge at forsvare os med bolden mod FC Fredericia"

I morgen spiller Ringkøbing IF årets anden træningskamp, når turen går til Fredericia for at møde 1. Divisionsholdet FC Fredericia. 

Det bliver uden tvivl en stor test for Ringkøbing IF, og cheftræner Nicolai Wael glæder sig da også til at se, hvordan spillerne klarer sig mod et hold, der i øjeblikket ligger nummer tre i 1. Division.

”Når man kigger på modstanderne, bliver det vigtigste nok at have fokus på vores organisation. Vi kommer til at blive udfordret maksimalt, men det er også spændende at se, hvor gode vi kan være mod et stærkt 1. Divisionshold. Vi skal forsøge at forsvare os med bolden og være omhyggelige med den, for vi har mange boldfaste spillere, men vi møder selvfølgelig et hold, hvor vi bliver udfordret på flere punkter,” forklarer Nicolai Wael.

Det bliver dog et Ringkøbing IF-hold, der tager til Fredericia uden et par profiler. 

”Vi kommer til at mangle et par spillere. Nikolaj Pape og Lennard Lauridsen døjer med lidt små problemer, mens det stadig er for tidligt for Mikkel Kjeldstrup, Gloire Rutikanga og Jeppe Solgaard,” fortæller cheftræneren, der dog får mulighed for at se Casper Petersen i kamp for første gang i Ringkøbing IF-trøjen.

”Under træningerne har det været tydeligt at se, at han er en rigtig stærk pasningsspiller. Han har erfaring med mange kampe på seniorniveau og ser spillet rigtig godt frem ad banen. Han er meget moden i sit spil, og om han spiller back eller kant, så bliver han en stor forstærkning for vores hold,” siger Nicolai Wael. 

Foruden Casper Petersen er 14 andre spillere udtaget til morgendagens opgør, der fløjtes i gang klokken 14:00 i Fredericia.