Nicolai Wael: "Har altid været tætte kampe mod Sydvest

I morgen venter der en ny kamp på Green Arena for Ringkøbing IF, når FC Sydvest kommer på besøg, og den kamp er vigtig af flere grunde. 

”Kampen mod Sydvest er vigtig på mange måder. Der bliver afgivet tv-penge, vi kan med en sejr måske kravle yderligere mod toppen, men kampen er ikke mindst vigtig, da vi ikke må slække på vores stime, som er gået med den ene sejr efter den anden,” fortæller cheftræner Nicolai Wael, der vil tage de positive ting fra Brabrand-kampen med til opgøret.

”Senest mod Brabrand var vi stærke taktisk. Vi var omstillingsparate, hvor spillerne spillede forskellige systemer undervejs, som gjorde, at vi var svære at håndtere. Det kommer vi forhåbentlig også til at være denne gang,” siger Nicolai Wael.

Han erkender dog også, at FC Sydvest altid har været en svær modstander for Ringkøbing IF, og det har helt sikkert ikke ændret sig, efter Hans Henrik Andreasen er blevet cheftræner i klubben.

”Sydvest har altid været et bøvlet hold for os. Det har altid været tætte kampe, uanset om vi har spillet på en flot græsbane eller i et mudderhul. Sydvest er en farlig modstander for os. De vil helt klart forsøge at trække tempoet ud af kampen og søge deres omstillinger. De har stadig et fint hold men noget rutine, og med HH som træner vil de være rigtig godt indstillet på os,” forklarer han.

Sammen med resten af trænerteamet har han dog lagt planen for at hente tre point, og selvom det bliver et glædeligt gensyn med sin gamle assistenttræner, så håber han, at der er mest at fejre i Ringkøbing efterfølgende.

”Det bliver en kamp, hvor vi skal sætte tempo, presse Sydvest højt på banen og derigennem få langt et tungt pres på dem. Vi har trænet godt i ugen, og vi glæder os virkelig til denne kamp. Det bliver fedt at komme hjem på Green Arena igen og give vores tilskuere en rigtig god kamp, hvor det samtidig bliver et glædeligt gensyn med HH, men forhåbentlig har vi mest at fejre efter kampen,” siger Nicolai Wael med et smil på læben.

Opgøret mellem Ringkøbing IF – FC Sydvest fløjtes i gang i morgen klokken 14:00 på Green Arena og kan følges på Facebook eller ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22685

Kamppartner er Primo Tours.