Nicolai Wael: "Forventer at Kjellerup kommer buldrende"

En sløj sæsonstart i Ringkøbing IF er blevet afløst af to sejre i træk, og Ringkøbing IF’s cheftræner roser spillere og trænerteamet for det, men det er vigtigt at bygge videre på de seneste flotte resultater. 

”To solide indsatser af spillerne har bragt os ind i turneringen. Vi ligger godt i skyggen af topholdene, og det skal spillerne og teamet bagved have stor kredit for. Efter en rigtig skidt start er vi ved at finde formlen, som vores hold er kendt for; god form, god fodbold og hårdt arbejde. Nu er det så vigtigt, at vi husker, hvordan vi er kommet hertil,” forklarer Nicolai Wael.

Den næste modstander for Ringkøbing IF er Kjellerup IF, der har fået en dårlig start på sæsonen med et point i fem kampe. Derfor forventer Nicolai Wael også, at de kommer buldrende ud for start, men han tror på sit eget mandskab.

”Kjellerup har haft en svær indledning på sæsonen. Ny træner, stor spillerafgang og en kort opstart er sjældent en god cocktail. Jeg spår dog stadig en meget hård kamp. Vi har i de to foregående kampe haft stor disciplin, og det kan blive afgørende igen. Kjellerup skal til at have point, så jeg forventer, at de kommer buldrende fra start, men jeg forventer også et Kjellerup-hold, der kan rystes, og det har vi tænkt os at gøre,” siger han. 

Han kan også berette om en stor selvtillid i truppen, og han mener, at holdet er ved at være der, hvor det skal være. 

”Selvtilliden er stor hos spillerne, og selvom vi fik lidt modgang mod Tarup-Paarup, så slog vi hurtigt igen og fik vundet kampen. Det viser, at vi er på rette vej, og det fortæller mig, at holdet er ved at ramme formen, og den er selvfølgelig ikke blevet mindre efter søndagens kamp og en god træningsuge,” forsikrer Nicolai Wael. 

Opgøret mod Kjellerup IF fløjtes i gang søndag klokken 14:30 på Bjergets Idrætsanlæg. 

Hvis ikke man tager turen til Kjellerup, så kan kampen også følges via Facebook og Radio Max, ligesom den kan ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/kjellerup?id=24269.