Nicolai Wael før sidste test: "Vi eksperimenterer lidt"

I morgen spiller Ringkøbing IF sin sidste test, inden det for alvor går løs i 2. Division, når Varde IF kommer på besøg.

Og det bliver en kamp, hvor Ringkøbing IF kommer til at eksperimentere lidt ifølge cheftræneren.

”Vi bruger den sidste kamp til at få finpudset tingene, da vi er velvidende om, at vi har nogle nye spillere, som skal lære hinanden bedre at kende i kampsituationer. Men vi er også ramt af lidt ferie til nogle spillere, så vi kommer også til at eksperimenterer lidt til opgøret imod Varde,” forklarer Nicolai Wael forud for morgendagens kamp.

Med en kort sæsonopstart er der ikke meget tid til at få finpudset alle ting, men spillerne er vendt tilbage i en fin form, og det glæder Nicolai Wael.

”Spillerne er selvfølgelig blevet presset godt igennem til træning, men formmæssigt har det set rigtig godt ud for de fleste. Det så vi også i sidste testkamp imod Holstebro, men det er klart, at der stadig vil mangle lidt indbyrdes forståelse blandt nogle af spillerne, og den håber vi på at kunne bygge videre på igen i morgen,” lyder det fra cheftræneren.

Både formen og den indbyrdes forståelse bliver der rig mulighed for at forbedre i morgen, når opgøret imod Varde IF fløjtes i gang klokken 12:00 i Ringkøbing.

Der bliver ikke live-opdateret fra opgøret, så hvis du vil følge med i spillernes sidste test, så er det med at hoppe ned på træningsbanerne.