Nicolai Wael før Middelfart: "Der venter 11 spændende kampe"

I morgen åbner Ringkøbing IF Oprykningsspillet i Middelfart Boldklub, og forud for opgøret kan holdets cheftræner, Nicolai Wael, fortælle, at han er stolt over holdets udvikling.

 ”Der venter os 11 spændende kampe forude, og vi starter med en rigtig svær af slagsen i Middelfart, der har masser af rutine og mange dygtige spillere i truppen. Jeg er dog rigtig stolt over vores udvikling som hold. Vi har været stærke defensivt og har kun lukket et mål ind i de sidste fire kampe,” fortæller Nicolai Wael.

En enkelt ting vil han dog gerne have ændret på; holdet skal nemlig bestræbe sig på at score flere mål.

”Vi har været stærke i vores presspil og mødt vores modstander højt, og det har givet os rigtig gode muligheder offensivt. Vi laver dog for få mål i øjeblikket, og det skal vi have ændret. Vi møder de bedste nu, og så gælder det om at være skarp i begge ender,” forklarer cheftræneren.

Han mener dog også, at modstanderne vil have respekt for de hurtige offensive spillere, og han glæder sig til at se holdet blive testet mod de bedste hold.

”Jeg tror på 11 gode kampe for os. Vi er i god form, og individuelt har vi rigtig meget at byde ind med. Vores hurtige spillere på vores offensive positioner gør, at vores modstandere vil have respekt for os, og det skal vi udnytte. Vi glæder os til at blive testet, men vi skal nok slå fra os, og allerede i morgen skal vi vise os fra vores bedste,” siger Nicolai Wael til sidst.

Morgendagens opgør mellem Middelfart Boldklub – Ringkøbing IF fløjtes i gang klokken 14:00, og kampen kan følges på Facebook, høres via Radio Max og ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/middelfart?id=41397.