Nicolai Wael før HIK: "Vi jagter klubbens bedste placering nogensinde"

I morgen skal Ringkøbing IF forsøge at fortsætte sin gode stime, når HIK kommer på besøg i Vestjylland, og selvtilliden hos holdet er i hvert fald på et rigtig fint niveau.

”Vi er inde i en god periode. Mange spillere har vist et stort overskud i det pressede program, vi har været igennem. Der er blevet roteret på holdet, og alle har budt ind. Selvtilliden er samtidig kommet ind i den enkelte spiller, og som hold er vi vokset i turneringen,” siger cheftræner Nicolai Wael.

Han må dog undvære et par spillere her i slutningen af sæsonen, men holdet ser stadig stærkt ud på trods af dem.

”Mikkel Kjeldstrup rendte ind i en fibersprængning i Aarhus Fremad, og vi kommer hverken til at se ham eller Dennis Juelsgård resten af foråret. Mikkel Koustrup er også fortsat ude med en skade, men ellers er vi så godt som fuldtallig, og jeg synes, vi generelt ser stærke ud,” forklarer han.

Han beskriver morgendagens modstander som et teknisk stærkt hold, men han tror, at Ringkøbing IF kan ramme dem fysisk.

”Vi skal ud over stepperne mod et teknisk stærkt HIK-mandskab. De spiller hurtigt og er et rigtig godt hold med fokus på boldbesiddelse. De er ikke så fysisk stærke, så vi skal ind og klappe til dem,” fortæller Nicolai Wael, der gerne vil have en sejr, så holdet kan jagte klubbens bedste placering nogensinde.

”Vi skal bygge på vores flotte stime og jagte endnu en sejr. Vi har muligheden for at sætte en ny milepæl for klubben, da vi med gode resultater i den sidste del af turneringen kan nå den bedste placering i klubbens historie, og det går vi selvfølgelig efter,” siger han til sidst.

Morgendagens opgør fløjtes i gang klokken 14:00 på Green Arena og kan følges på Facebook eller ses live via dette link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=41866.