Nicolai Wael før første test: "Det har været en god start"

Senere i dag skal Ringkøbing IF i test for første gang, når der venter et opgør på udebane imod Danmarksserie-mandskabet Holstebro Boldklub.

Forud for opgøret er gået en uges træning, og cheftræner Nicolai Wael har kørt spillerne hårdt i de første træningspas og har været tilfreds med, hvad han har set.

”Den første lille uge har været rigtig fin. Spillerne har fået lov til at arbejde for sagen, hvor vi har haft 12 minutters test, og den kommer vi også til at løbe igen i august, hvor vi gerne skulle se en forbedring, selvom det så rigtig godt for flere spillere,” forklarer cheftræneren.

Da Ringkøbing IF gik på sommerferie var det med et par spillere på skadeslisten, og der er stadig et par spillere som må sidde over, når holdet i morgen åbner sæsonen med en uofficiel kamp.

”Dennis Juelsgård er den eneste spiller, der stadig er helt skadet, men både Nikolaj Pape Sørensen og Mikkel Kjeldstrup sidder over, da de ikke er helt klar til kamp. Derudover er Jesper Dalsgaard, Lennard Lauridsen og Kasper Møller Thomsen stadig på ferie, så vi kommer trods alt til at mangle et par spillere,” siger Nicolai Wael.

Men selvom Ringkøbing IF mangler et par spillere, så bliver det stadig et stærkt hold, Nicolai Wael råder over, hvor blandt andet de to nye spillere, Ragnar Leösson og Martin Egelund får uofficiel debut, og der bliver ikke lavet eksperimenter til kampen.

”Vi glæder os meget til træningskampen, men vi kommer ikke til at eksperimentere. Vi har kun to uger til første sæsonkamp, så vi har ikke lang tid til at ramme formen. Vi håber selvfølgelig ikke, at vi ser alt for store udsving, selvom vi har et par nye spillere med og nogle unge på bænken, så det bliver rigtig spændende,” fortæller cheftræneren.

Opgøret i Holstebro fløjtes i gang klokken 12:00, og Nicolai Wael har udtaget 16 spillere til kampen.

Vi kommer desværre ikke til at live-opdatere fra opgøret, men vi vender selvfølgelig tilbage med et kampreferat fra kampen.