Nicolai Wael før Brønshøj: "Skal undgå personlige fejl"

I morgen venter årets første tur til Sjælland for Ringkøbing IF, når man gæster Brønshøj Boldklub, og der skal holdet ud at revanchere sidste uges nederlag til AB.

”Vi ser meget frem til kampen imod Brønshøj, og det er altid interessant, når man skal møde et hold, man ikke tidligere har krydset klinger med. Vores første halvleg imod AB i sidste uge var under niveau, og der har vi noget, vi skal have revancheret, og det får vi forhåbentlig også at se,” forklarer cheftræner Nicolai Wael.

Han er især opmærksom på, at Brønshøj Boldklub er gode på hjemmebane, og man skal lukke af i egen forsvarskæde.

”Brønshøj er rigtig gode hjemme på Tingbjerg Idrætspark, hvor de har et af de højeste scoringssnit i 2. Division. Så det siger sig selv, at vi skal være oppe på dupperne og undgå nogle af de personlige fejl, vi lavede i sidste uge. Kan vi det, så tror jeg også, at vi nok skal få udfordret dem i deres bagkæde, og så skal vi være skarpe, når chancerne byder sig,” fortæller han.

Han kan desuden berette om en god træningsuge, selvom man må undvære et par spillere.

”Spillerne har trænet godt i denne uge, og de er helt klar til at komme over i nogle flotte rammer og spille en god kamp. Vi har et par spillere ude med småskader, som der er lidt usikkerhed omkring, men vi skal nok være helt klar, når dommeren fløjter kampen i gang,” siger Nicolai Wael, der også håber på god opbakning i det sjællandske.

”I sidste sæson havde vi en håndfuld kampe på Sjælland, og der oplevede vi en rigtig god stemning fra eksilvestjydere, og det håber vi selvfølgelig på endnu engang. Så skal vi nok gøre vores, for at det bliver en god og spændende kamp,” siger cheftræneren til slut med et smil.

Opgøret mellem Brønshøj Boldklub – Ringkøbing IF fløjtes i gang klokken 15:00 på Tingbjerg Idrætspark.

Kampen kan følges på Facebook, via Radio Max og ses live her: https://mycujoo.tv/video/hvepsene1919?id=42153.