Nicolai Wael før Brabrand: "Det bliver en rigtig god kamp"

I morgen skal Ringkøbing IF spille årets første hjemmebanekamp, når Brabrand IF kommer på besøg. 

Det bliver dog ikke på Green Arena men derimod på Aage Esbjerg Arena, da de store mængder af regn har gjort det umuligt at spille på den sædvanlige hjemmebane. På trods af det forventer Nicolai Wael en rigtig god kamp.

”Selvom det ikke er på Green Arena, hvor vi virkelig føler os hjemme og altid har fantastisk opbakning, glæder vi os alligevel rigtig meget til kampen. Kunstgræs er jo ikke uvant for nogle af holdene, og jeg er helt overbevise om, at det bliver en rigtig god kamp. Begge hold kæmper for at holde trit med holdene foran, hvor vi skal hænge på i forhold til Oprykningsspillet, og som nedrykker må Brabrand også absolut have ambitioner om at spille med om pladserne til 1. Division igen,” fortæller cheftræneren. 

Det omvendte opgør vandt Ringkøbing IF med 2-1, og Nicolai Wael tager flere ting med fra den kamp men også fra sidste uges opgør i Skive. 

”Vores første opgør var en flot kamp af os, som vi vandt 2-1. Vi spillede med ti mand de sidste 25 minutter, men der blev arbejdet og kæmpet hård. Samme indstilling – og til tider også spil – viste vi i Skive, hvor vi dog ikke havde marginalerne. Viser vi samme disciplin, og tør vi udfordre Brabrand, så får de altså en del at se til, og der er ikke tvivl om, at de kommer til at arbejde hårdt for sagen. Det tør jeg godt love,” lyder det fra cheftræneren. 

Han glæder sig desuden over, de skridt holdet har taget spillemæssigt, og han håber på at få årets første tre point ind på kontoen. 

”Vi har rigtig meget fart på holdet, og spillemæssigt har vi flyttet os rigtig meget over denne opstart. Vi glæder os helt vildt til at spille for vores blå/hvide fans igen. Det kan godt være, det ikke er Green Arena, men vi håber trods alt stadig på at lægge ud med tre point,” siger Nicolai Wael. 

Søndagens opgør mod Brabrand IF fløjtes i gang klokken 14:00 på Aage Esbjerg Arena, og der er fri entré for alle tilskuere. 

Opgøret kan desuden følges på Facebook, ligesom vi håber på at kunne livestreame via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22688.