Nicolai Wael: "Favoritværdigheden er meget lige i Brabrand"

I morgen går turen til Brabrand for Ringkøbing IF, og holdets cheftræner, Nicolai Wael, kan berette om en trup sprængfyldt med selvtillid. 

”Det bliver en rigtig spændende kamp i Brabrand. Vi har givet os selv et fint udgangspunkt med de seneste mange sejre, og det er tydeligt at se, at truppen er fyldt med selvtillid og optimisme efter den flotte stime. Det vil vi selvfølgelig gerne bygge videre på, men det kræver endnu engang hårdt arbejde af alle spillere,” forklarer Nicolai Wael. 

Ringkøbing IF er placeret på en femteplads, mens morgendagens modstander er på tredjepladsen med to point mere end Ringkøbing IF, og derfor forventer cheftræneren også en tæt kamp. 

”Brabrand har også fået en fin start på sæsonen, og de er nedrykkere fra NordicBet Ligaen, så der er ingen tvivl om, at det er en god modstander, vi står overfor i morgen. Favoritværdigen er meget lige til opgøret, men jeg har dog en stor tro på vores hold. Vi skal nok byde dem op til kamp, og jeg er overbevist om, at vi nok skal få point med hjem, da vi er meget svære at slå i øjeblikket,” siger han. 

Han kan samtidig også fortælle om endnu en fin træningsuge for spillerne, hvor der ikke er de store ændringer i truppen. 

”Spillerne har fået endnu en god træningsuge i benene, og de er helt klar til endnu en hård og vigtig kamp. Vi må desværre stadig undvære Juelsgård med en skade, ligesom flere spillere fortsat er ude med langtidsskader, men ellers skulle de fleste fra sidste uges kamp være helt klar til opgøret, hvor vi igen ser frem til at opleve en altid fantastisk opbakning i Aarhus-området,” siger en fortrøstningsfuld Nicolai Wael. 

Opgøret mod Brabrand IF fløjtes i gang i morgen klokken 14:00 på Brabrand Idrætsanlæg.

Kampen bliver desværre ikke livestreamet, men den kan dog følges på Facebook og via Radio Max.