Nicolai Wael: "En sejr i ordinær spilletid er drømmescenariet"

I morgen åbner Green Arena endnu engang portene op til fodbold, når Ringkøbing IF tager imod VSK Aarhus i 1. runde af Sydbank Pokalen.

Det er en turnering, som holdets cheftræner gerne vil videre fra, men der bliver dog lavet et par ændringer i startopstillingen.

”For os er 2. Division selvfølgelig det vigtigste, men kampen i morgen giver os muligheden for at rotere lidt. Vi har nogle spillere, der ikke startede i weekenden som Sandal, Thomsen og Kjeldstrup, og de får alle muligheden for start i morgen. Derudover giver det os og muligheden for at spille nogle af de nye ind på holdet og få flere minutter i benene,” fortæller cheftræner Nicolai Wael.

Lige så meget som han gerne vil videre i Sydbank Pokalen, lige så meget vil han dog gerne undgå en omgang forlænget spilletid, så han håber på en sejr efter 90 minutter.

”Det vigtigste for os er at vinde kampen i ordinær spilletid. Vi har spillere, der ikke er klar til forlænget spilletid, så vi vil meget gerne undgå at slide spillerne på den konto. Vi har tre svære og hårde kampe inden for en uge, så en sejr i ordinær spilletid ville være drømmescenariet, for vi går selvfølgelig hårdt efter sejren, hvor vi forhåbentlig kan bygge videre på de positive ting fra Jammerbugt-kampen,” lyder det fra Nicolai Wael.

Mens Ringkøbing IF spillede sin sæsonpremiere i fredags, så spillede VSK Aarhus først deres i søndags, og de to dages ekstra hvile kan måske give en fordel.

”Vi har haft to dages mere hviletid, så vi er måske lidt mere friske, men VSK Aarhus har også en stor trup, så jeg ved ikke, hvor meget det betyder i sidste ende. Men de vil selvfølgelig stille med nogle gengagere, der måske kan blive lidt ramt, hvis vi spiller i et højt tempo, og det er selvfølgelig vores mål. Vi ved dog også, at VSK Aarhus som oprykker har vundet mange kampe, og i weekenden bankede de Thisted, så vi er ikke et sekund i tvivl om, at vi bliver testet,” siger cheftræneren til slut.

Opgøret imellem Ringkøbing IF – VSK Aarhus fløjtes i gang onsdag aften klokken 18:00 på Green Arena.

Grundet rettigheder bliver kampen ikke live-streamet, men vanen tro kan opgøret følges på Facebook.