Mr. Finn S forbliver i RIF-familien

Der bliver ikke spillet flere kampe i 2018, men der bliver arbejdet uden for kridtstregerne. 

Derfor er vi også glade for at kunne meddele, at Mr. Finn S og Ringkøbing IF har sat sine signaturer på en ny aftale, så Mr. Finn S også er partner i klubben i det nye år. 

Finn Sørensen, ejer af Mr. Finn S i Ringkøbing, har været partner i Ringkøbing IF i en årrække, og det er han glad for også at være i 2019. 

”Det går til et godt formål, så jeg er rigtig glad for at forblive en del af klubben. Det er godt for byen, og det er altid sjovt og hyggeligt at komme ud på stadion,” forklarer Finn Sørensen. 

Med den nye aftale bliver Mr. Finn S samtidig partner på månedens træningsspiller, hvor månedens bedste træningsspiller fremover kan se frem til en gave fra den lokale tøjbutik. 

”Det er en fin gimmick at være med i den del. Jeg husker da selv, dengang man trænede, at lidt konkurrence og interne kampe er fedt, så hvis der er en belønning, og de samtidig kan tænke på mig og butikken hernede, så er det jo kun godt,” siger Finn Sørensen med et smil på læben.

Hos Ringkøbing IF er elite-formanden Finn Juhl også rigtig glad for den nye aftale. 

”Vi er rigtig glade for at Mr. Finn S fortsætter i Ringkøbing IF. De har efterhånden været med i rigtig mange år, og så trofaste støtter er guld værd i en klub som vores, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med dem i det nye,” siger Finn Juhl.