Moesgaard er tilbage i RIF-truppen

Efter den lange Corona-pause indledte Ringkøbing IF med at tabe på hjemmebane til Horsens fS, og nederlaget kom efter en kamp, hvor glæderne var få for værterne.

Siden fulgte en 1-0 sejr over Viby IF, endda med en spiller i undertal i en time, og senest gav en udflugt til Fyn nye tre point efter en 2-1 sejr over B 1913.

Ret forude venter så endnu en hjemmekamp, denne gang er gæsterne fra Kolding Boldklub, og cheftræner Claus Christiansen har et bud på, hvorfor nederlaget til Horsens blev fulgt af to sejre.

- Først og fremmest handler det om en bedre organisation. Vi må erkende, at der mangler noget fodboldmæssigt i øjeblikket, men med en stram organisation og stenhårdt arbejde er det også muligt at vinde fodboldkampe, siger RIF-cheftræneren, som trods sejren mod B 1913 ikke var imponeret af niveauet inden pausen.

Han er også meget bevidst om, at to sejre ikke må blive en sovepude, fordi Kolding Boldklub er placeret sidst i rækken.

- Jeg kender jo mekanismerne, men jeg siger bare, at der venter os en lige kamp mod en godt organiseret modstander, som spiller god fodbold. Hvis vi tror, det bliver let arbejde, taber vi med sikkerhed, lyder det advarende fra Claus Christiansen.

Mentalt bliver kampen mod koldingenserne en stor udfordring, men hvis niveauet fra anden halvleg mod B 1913 findes frem, er der gode muligheder for den tredje sejr på stribe.

- Vi glæder os til en ny hjemmekamp, denne gang uden snefald fra morgenstunden, og vi skal være bevidste om vores egne styrker og svagheder. Er vi det, sammen med det hårde arbejde, giver vi os selv optimale betingelser, siger Claus Christiansen, som kan glæde sig over, at Klaus Moesgaard atter er til rådighed.

Det giver følgende RIF-trup: Simon Brogaard, Ivan Andersen, Jeppe Graversen, Lennard Lauridsen, Anders Vesterbæk, Tobias Plauborg Jensen, Casper Jessen, Anders Vestergaard Larsen, Zacharias Sørensen, Kristian Bilberg, Christian Pinholt, Mikkel Kjeldstrup, Johannes Paustian, Dennis Juelsgård, Lauge Olesen, Johan Søndergaard Larsen og Klaus Moesgaard.