Mød vores nye nr.9. - Martin Egelund

Martin er en gammel kending i klubben. Han spillede sidst hos os i sæsonen 2019-2020, og viste dengang kvalitet inde på den offensive midtbane. Han bliver en af dem, der skal sætte skub i det fremadrettede spil og være med til at sprede spillet ud. Og så kommer der med garanti også et par mål eller tre fra ham i løbet af sæsonen. 

Martin er bosat i Esbjerg, og er årgang 1999. Han har spillet både U-kampe og seniorkampe sammen med Oliver Nielsen. Martin, Oliver og Moesgaard udgør trioen i Esbjerg bilen. 

Martin Egelund arbejder lige nu hos Kaufmann, men skal d.30.august i gang med en uddannelse som finansøkonom i Esbjerg. 

Han har tidligere spillet i EFB, Skive, RIF og Sydvest. 

Martins hidtil bedste fodboldoplevelser er U19 mesterskabet i EFB og senere med en kamp mod AC Milan i UEFA Youth League. I øvrigt sammen med Oliver Nielsen. 

Martins styrker på fodboldbanen er en god teknik, og han spiller med et godt fodboldhoved. Er også en fin afslutter. 

Hans personlige ambitioner er hele tiden at bygge på kompetencerne, og måske på sigt komme til at kunne leve af at spille fodbold. Og så vil han gå 100% ind for at være med til at spille RIF op i divisionen. 

Og med en favoritklub som Barcelona og Messi som forbillede, så kan vi vel godt forvente lidt trylleri på Green Arena i den kommende sæson.