Mikkel Koustrup: "Vi skal finde skarpheden fra grundspillet frem"

Ringkøbing IF er inde i en træls periode i Oprykningsspillet i 2. Division, hvor det er blevet til fire nederlag i træk.

Senest blev det til et 2-4 nederlag i Brønshøj, men her var der heldigvis positive ting at tage med fra det spillemæssige.

”Rent spillemæssigt synes jeg, at vi især spillede en rigtig god 1. halvleg. Vi fik skabt nogle gode muligheder og scorede to rigtig gode mål. Derudover kom vi med en rigtig god energi og vilje til at løbe for hinanden. Men det er selvfølgelig klart, at det er svært at vinde en fodboldkamp, når vi indkasserer tre mål på standardsituationer, og det er klart noget, der skal forbedres inden kampen mod Skive,” forklarer Mikkel Koustrup.

Og Skive IK er nemlig Ringkøbing IF’s næste modstander, da man gæster rækkens tophold på lørdag. Det er et mandskab, Ringkøbing IF mødte i årets første kamp, og det opgør kan holdet godt tage noget med fra, selvom det blev et 0-2 nederlag.

”Jeg synes faktisk, at vi spillede en fin kamp imod dem sidst. Vi viste, at vi sagtens kunne være med og så fik de et lidt træls mål, som gjorde det lidt svært for os. Men vi havde vores chance og kunne med lidt mere skarphed også have puttet en enkelt eller to i kassen. Det gode spil vi leverede imod dem sidst, er klart noget, som vi kan tage med på lørdag,” siger Mikkel Koustrup.

Og netop skarpheden i de to felter bliver endnu engang afgørende for Ringkøbing IF, mener han.

”Det kræver mere skarphed i begge felter. Det vi var rigtig gode til i de sidste kampe i grundspillet, var at lukke af bagtil og undgå personlige fejl, og det skal vi finde frem igen. Samtidig med det skal vi være mere skarpe foran mål og score på de chancer, vi får. Vi skal finde mere skarphed frem, hvilket er nødvendigt imod de bedre hold, som vi møder i Oprykningsspillet,” forklarer højrebacken, som glæder sig til at spille kampen i Skive.

”Jeg forventer, at det bliver en fed kamp at spille i en fed kulisse, men jeg forventer også, at det bliver en rigtig svær kamp. Skive ligger nummer et og har set rigtig skarpe ud, men vi viste sidst, at vi godt kunne drille dem, og med lidt marginaler er jeg sikker på, at vi kan gøre ondt på dem,” siger Mikkel Koustrup til slut.

Opgøret imellem Skive IK – Ringkøbing IF fløjtes i gang lørdag klokken 15:00.

Kampen kan følges på Facebook, via Radio Max eller ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/skive?id=43589.