Mikkel Koustrup: "Træningslejren var en god oplevelse for holdet"

Ringkøbing IF er kommet hjem fra træningslejren i Tyrkiet, og spørger man vinderen af Tyrkiet Cup, Mikkel Koustrup, så var turen en succes for spillerne, som kan bruges på banen. 

”Træningslejren i Tyrkiet var en rigtig god oplevelse for holdet. Det, at man kun skal have fokus på at træne godt, spise rigtigt og have det sjovt med holdet, har været en fornøjelse, ligesom det gode vejr også har det hele lidt sjovere. Man lærer vildt meget om hver og en på sådan en tur og kommer endnu tættere på hinanden, hvilket jeg helt klart tror, er noget, som vi også kan bruge på banen,” fortæller Mikkel Koustrup, der selv blev ramt af en mindre skade i Tyrkiet, men han føler, han er på 100% igen. 

”Ja, jeg fik en lille forstrækning i læggen i kampen dernede, og jeg er egentlig meget fortrøstningsfuld. Der var ingen grund til at tage nogle chancer, så jeg har haft fri i en lille uge og føler mig 100% klar til kampen mod Holstebro,” forklarer han. 

Opstarten som helhed har været i gang siden starten af januar, og den har højrebacken også været fint tilfreds med.

”Jeg synes, at vi som hold har haft en rigtig fin opstart. Vi har trænet godt og spillet nogle gode træningskampe, hvor vi har vist, at vi kan spille på et højt niveau. Træningslejren i Tyrkiet har helt sikkert også hjulpet og har givet en fornyet energi i truppen. Personligt har det også været en fin opstart, hvor jeg har fået en masse spilletid og føler, at jeg har fået vist mig selv godt frem,” siger Mikkel Koustrup, der dog også ser frem til at spille om point igen i 2. Division.

”Træningskampe er rigtig gode til at finpudse de forskellige ting, men det er selvfølgelig klart, at de på ingen måder kan sammenlignes med at spille om point. Det er det, vi spiller fodbold for, så vi glæder os helt sindssygt meget til at komme i gang igen og spille foran alle vores fans,” fortæller højrebacken. 

Og når snakken falder på det kommende forår, så har Mikkel Koustrup da også forhåbninger for både ham selv og holdet. 

”Først og fremmest håber og tror jeg på, at vi forbliver i top seks, så vi er sikret en plads i Oprykningsspillet. Derefter håber jeg, at vi kan vise,  at vi kan være med mod alle hold i 2. Division og skabe så mange point sammen som overhovedet muligt. Personligt håber jeg selvfølgelig på at få spillet en masse og forhåbentlig blive fast mand i start-11’eren,” forklarer Mikkel Koustrup til slut. 

Næste og sidste træningskamp inden det går løs i 2. Division for Ringkøbing IF er på lørdag, hvor holdet får besøg af Holstebro Boldklub fra Danmarksserien.