Mikkel Kjeldstrup: "Har ramt en god periode formmæssigt"

På mandag bliver Oprykningsspillet sparket i gang, når Ringkøbing IF er på besøg i Middelfart. 

Det bliver med stor sandsynlighed med Mikkel Kjeldstrup i startopstillingen. Midtbanespilleren, der tidligere har været meget skadet, har nemlig startet inde i alle seks kampe her i foråret, og det er han naturligvis godt tilfreds med.

”Jeg har det rigtig godt med endelig at spille kontinuerligt igen efter nogle år, hvor det har været meget inde og ude af holdet på grund af skader. Jeg synes også, at jeg har ramt en god periode formmæssigt, men det kan selvfølgelig altid blive bedre,” fortæller Mikkel Kjeldstrup, der har spillet på den centrale midtbane med Dennis Juelsgård,. 

”Jeg synes, at Juelsgård og jeg har et rigtigt godt samarbejde på midtbanen. Vi passer rigtig godt sammen spillemæssigt og komplimenterer hinanden godt,” forklarer Mikkel Kjeldstrup. 

Og fra nu af gælder det som sagt Oprykningsspillet for Mikkel Kjeldstrup og holdkammeraterne. Og her vil den centrale midtbanespiller gerne have skrabet en masse point sammen.

”Jeg forventer selvfølgelig, at vi få skrabet så mange point sammen som muligt, så vi kan være med i den gode halvdel. På den måde har vi også noget at spille for, så det ikke bare bliver en masse kampe, som skal overstås,” lyder det fra ham. 

Ringkøbing IF starter som bekendt Oprykningsspillet med et opgør i Middelfart. Det er en modstander, Ringkøbing IF ikke har mødt tidligere i denne sæson, men Mikkel Kjeldstrup forventer stadig en lige kamp. 

”Vi har selvfølgelig ikke så meget kendskab til Middelfart, da vi ikke har mødt dem tidligere i denne sæson. Derfor bliver vi jo bare nødt til at gå ud og spille vores eget spil. De vandt deres pulje, men hvis man kigger på pointene, er de ikke langt foran, så jeg tror det bliver en meget lige kamp,” siger Mikkel Kjeldstrup til sidst. 

Opgøret mellem Middelfart – Ringkøbing IF fløjtes i gang klokken 14:00 på Middelfart Stadion. 

Hvis ikke man tager turen til det vestfynske, så kan opgøret følges på Facebook, høres via Radio Max eller ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/middelfart?id=41397.