Mikkel Jakobsen: "Formen er rigtig god for tiden"

Mikkel Jakobsen havde en rigtig god marts måned for Ringkøbing IF. Faktisk var den så god, at han blev kåret til månedens spiller af fansene, og senest mod Odder leverede offensivspilleren endnu en god præstation, og han erkender da også, at han er inde i en rigtig god form for tiden. 

”Jeg synes, formen er rigtig god for tiden. Jeg synes generelt, at holdet er en i rigtig god forfatning for tiden, hvilket også gør det nemmere for mig at lave de ting, som jeg er god til,” forklarer Mikkel Jakobsen. 

I foråret er det højrekanten, som han har bidt sig fast på, men han har fået frie tøjler, hvilket behager ham godt, samtidig med at han har fået stablet et godt samarbejde på benene med højrebacken Mikkel Koustrup.

”Højrekanten passer mig rigtig godt. Det er mest i den defensive del af spillet, at jeg er højrekant. I den offensive del har jeg meget frie tøjler, og det passer mig godt, men det er selvfølgelig naturligt, at jeg tager mere udgangspunkt i højre side. Samtidig nyder jeg også rigtig godt af Koustrups og mit samarbejde for tiden,” lyder det fra en tilfreds Mikkel Jakobsen. 

Ringkøbing IF er ubesejret i de sidste tre kampe, og hvis det tal skal udbygges til fire i weekenden mod FC Sydvest, så skal holdet stå godt i defensiven igen. 

”Nu har vi kun lukket et mål ind i de sidste tre kampe, så hvis vi kan stå godt defensivt igen, så er jeg sikker på, at vi nok skal lave nogle mål, så vi får de tre point. Det bliver især vigtigt, at vi er klar til at modstå deres mange dueller,” forklarer han. 

Især duelspillet forventer Mikkel Jakobsen bliver afgørende på lørdag imod FC Sydvest, og derfor skal holdet være klar i den afdeling.

”Jeg tror, at kampen kommer til at ligne opgøret i Vejgaard. Jeg tror, de kommer med en masse dueller og lidt flere lange bolde, end vi er vant til. Det vigtigste for os bliver klart, at vi er klar til at modstå deres dueller, og at vi er gode til at vinde andenboldene. Er vi det, så er jeg sikker på, at vi tager tre point med fra kampen,” fortæller en selvsikker Mikkel Jakobsen.

Det bliver dog desværre uden Mikkel Jakobsen, der misser opgøret med karantæne, men resten af holdet er klar til kampen, der fløjtes i gang lørdag klokken 14:00 på BankParken Tønder. 

Opgøret kan følges på Facebook og via Radio Max, mens det stadig er uvist, om kampen bliver livestreamet.