Mathias Thorup stopper i Ringkøbing IF ved årsskiftet

Efter halvandet år i Ringkøbing IF stopper Matias Thorup, selvom han oprindeligt havde kontrakt til sommeren 2019. 

Grunden til dette er, at Matias Thorup har fået muligheden for at komme i udlandspraktik i Belgien, og det har Ringkøbing IF ikke ville stå i vejen for. 

”Jeg har fået muligheden for at komme til Belgien i forbindelse med mit studie som finansøkonom, hvor jeg kan komme i udlandspraktik hos VDK Bank. Det er et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, og det er et ophold, jeg glæder mig virkelig meget til,” fortæller Matias Thorup. 

Offensivspilleren ser dog tilbage på en rigtig god tid i det vestjyske, hvor han især var godt tilfreds med den første sæson.

”Jeg har været super glad for at være i RIF. Der er et rigtig godt træningsmiljø, og der er rigtig mange gode mennesker i og omkring klubben. Spillemæssigt synes jeg, mit første år i klubben var rigtig godt, men her i efteråret er det desværre ikke blevet til så mange minutter,” siger Matias Thorup, der til gengæld har en stor andel i andetholdets oprykning til Jyllandsserien.

Han sender samtidig også en hilsen mod fansene og de frivillige i klubben. 

”Det er altid en fornøjelse at spille på Green Arena, med den kæmpe opbakning der altid er. Derudover er det også en fornøjelse med alle de frivillige, der hjælper til i klubben, så det hele kan løbe rundt,” siger han.

Vi takker Matias for tiden i klubben og håber, han får en formidabel tid i det belgiske. 

Matias Thorup nåede 41 kampe og to mål for klubbens 2. Division.