Martin Egelund: "Gutterne har taget rigtig godt imod mig"

I sommers hentede Ringkøbing IF Martin Egelund til klubben fra Esbjerg fB. Her lidt over to måneder senere kan angriberen berette om en god start i klubben, hvor han er blevet taget rigtig godt imod.

”Min første tid i klubben har været super god. Gutterne har været rigtig gode til at tage imod mig, og det har da helt sikkert også hjulpet, at jeg i forvejen kendte nogle af spillerne. Derudover synes jeg, at der er noglegode mennesker omkring holdet, hvilket også hjælper en med at føle sig godt tilpas,” forklarer Martin Egelund.

En af de vigtige grunde til, at han søgte mod Ringkøbing, var håbet om en masse spilletid, og det har han så sandelig også fået, da det er blevet til spilletid i sæsonens første otte kampe, og i de syv 2. Divisionskampe har han startet inde i hver og en.

”Det har været godt at få meget spilletid i de første kampe. Det er noget, jeg har manglet i et stykke tid nu, så det er virkelig rart. Mine egne præstationer er stadig noget, der kan forbedres i form af flere mål og flere gode aktioner, men jeg mener selv, at jeg er godt på vej,” lyder det fra angriberen.

Mens angriberen selv har fået masser af spilletid, så er det desværre ikke blevet til mange point for Ringkøbing IF i starten af sæsonen, men her tror Martin Egelund, at den første sejr kan flytte meget.

”Jeg er meget fortrøstningsfuld. Jeg mener, at vi har et godt hold, ud fra hvordan niveauet er til træning, og hvordan niveauet har været i de kampe, hvor vi har ramt et højt niveau. Så jeg er sikker på, at så snart vi får den første sejr, så får holdet mere selvtillid, og vi derfra så begynder at vinde flere kampe,” siger han.

Den første sejr har holdet mulighed for at snuppe på lørdag, når turen går til Dalum, og skal den komme, så skal holdet hjælpe hinanden på banen.

”Vi skal først og fremmest blive skarpere i begge felter. Vi er dog heller ikke i en position lige nu, hvor alt går vores vej, så det er vigtigt, at vi hjælper hinanden, og så er jeg sikker på, at vi nok skal point med hjem fra Dalum,” lyder det fortrøstningsfuldt fra Martin Egelund.

Om Ringkøbing IF får point med hjem fra Dalum, finder vi ud af på lørdag, hvor opgøret fløjtes i gang klokken 14:00.

Kampen kan følges på Facebook, høres via Radio Max eller ses live hos Ekstra Bladet+.