Mads Petersen: "Vi har alt at vinde i Kolding"

31 kampe har Ringkøbing IF spillet i denne sæson, og med kun tre kampe tilbage inden sommerpausen er der flere spillere, der har lidt ømme kroppe, og det gør sig også gældende i Ringkøbing IF og hos anfører Mads Petersen.

”Jeg synes personligt, at min krop er ved at være lidt ramt, men det er ikke nødvendigvis, fordi det har været en lang og hård sæson. Men jeg skal nok overleve, jeg er heldigvis bare målmand. Men truppen er også ramt på skadesfronten, og det er utrolig frustrerende, at vi ikke får, den kontinuitet vi skal bruge. Heldigvis stepper mange andre spillere op, og det har været utrolig godt at se,” forklarer Mads Petersen.

Næste opgør for Ringkøbing IF er i aften i Kolding, og den kamp kommer kun tre dage efter et 0-4 nederlag imod HIK, og det synes, Mads Petersen personligt er en fordel.

”Personligt synes jeg, det er en fordel, at vi skal spille så hurtigt efter kampen imod HIK. Vi leverede skidt i søndags, og så er det fint at komme i gang så hurtigt som muligt. Men vi har som sagt en del folk med skader, så det er mere personligt for mig. Og vi glæder os rigtig meget til kampen. Det skulle være en god bane med godt vejr og imod et godt hold, der kæmper for oprykning,” siger anføreren, der mener, at holdet skal undgå unødvendige fejl i sydøstlige Jylland i aften.

”Vi skal have fokus på os selv, og de ting vi er gode til. Vi skal være varsom med unødvendige fejl og boldtab på midten af banen. Kolding er et klogt hold, der er gode til at straffe deres modstandere, så vi må ikke tage forhastede beslutninger i farlige områder. Og så skal vi selvfølgelig være skarpe i begge felter, for Kolding har alt at tabe, mens vi har alt at vinde,” siger Mads Petersen.

Aftenens modstander fra Kolding IF ligger på 2. pladsen i Oprykningsspillet, men de har kun et point ned til Brabrand IF på 3. pladsen, og dermed kan Ringkøbing IF måske spolere værternes oprykningsdrømme, men det fylder ikke det store for Mads Petersen.

”For os er det en kamp som altid imod Kolding. Vi har ikke slået dem endnu, så vi vil bare gerne derop og have et point eller tre. Det er ikke fordi, vi skal smadre deres oprykningsdrømme, vi skal bare revanchere vores nederlag imod HIK, og så er det lige meget, om det er Kolding eller Skive, vi møder,” siger han til slut.

Aftenens kamp imod Kolding IF fløjtes i gang klokken 19:00 og kan følges på Facebook, Radio Max og ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/kolding?id=41817.