Mads Petersen før Skive: "Vi skal være mega fokuseret"

På fredag går det endelig løs igen i 2. Division, når Ringkøbing IF tager en tur til Skive og sparker foråret i gang.

Forud for kampen er der godt humør i Ringkøbing IF-truppen, og det er især blevet hjulpet godt på vej af holdets træningslejr i Tyrkiet ifølge målmand Mads Petersen. 

”Jeg synes humøret i truppen er rigtig fint. Vores træningslejr har virkelig bragt folk tættere på hinanden, og det kan måske være med til at give os nogle ekstra procenter i kampene. Inden kampen mod Holstebro synes jeg virkelig, vi har vist fint spil i træningskampene, men nu gælder det om point, og der er ikke længere råd til fejl som dem mod Holstebro,” fortæller han.

Fredagens modstander fra Skive IK har Ringkøbing IF mødt to gange i denne sæson. Først tabte man 1-5 i Sydbank Pokalen, mens man sikrede sig en 1-0 sejr i 2. Division, og fra det sidste opgør kan holdet tage noget med ind på banen på fredag. 

”Vi kan intet tage med fra første kamp imod dem. Der siger resultatet sig selv. Men i den anden kamp viste vi en masse karakter og i sidste ende vandt vi fortjent, og der er masser af ting at tage med. I sidste ende bliver det skarpheden, der bliver afgørende. Fodbold bliver som regel afgjort i felterne, og her skal vi være vågen,” siger Mads Petersen. 

Han forventer, at Skive IK vil komme buldrende ud til opgøret, og derfor skal Ringkøbing IF være helt klar fra første fløjt. 

”Hvis vi skal have et resultat med hjem fra Skive, så skal vi være mega fokuseret og ikke mindst klar fra start. Skive vil sikkert komme buldrende fra start, og så har vi ikke råd til lige at skulle bruge 10-15 minutter på at komme ind i kampen. Det bliver meget svært, men jeg ser helt klart fine muligheder for at få noget med hjem,” siger anføreren, der også håber, at Ringkøbing IF er godt repræsenteret på lægterne.

”Skive har mange dygtige spillere med meget erfaring, og de kæmper om at skulle rykke op og skal bruge alle de point, de kan få. De er kæmpefavoritter, og det vil de også ud og vise hjemmepublikummet, men jeg håber selvfølgelig også, at rigtig mange vestjyske tilskuere vil kigge forbi og hjælpe os på vej i samtlige 90 minutter,” afslutter Mads Petersen med. 

Og her behøves han ikke frygte alt for meget, da der som minimum kommer en fyldt RIF-bus til Skive. 

Skulle man være forhindret i at tage turen til Skive, så kan opgøret også følges live på Facebook, via Radio Max eller ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/skive?id=23322

Kickoff er fredag aften klokken 19:00 på Hancock Arena i Skive.